2777
2789
عنوان

کنکور 1400

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 56 پست
استارت جدیم از عید 98 بود با تقریبا 8تا10 ساعت اگه اشتباه نکنم قبلشم دست و پا شکسته روزی 4یا 5 ساعتی ...

مرسییی از راهنماییت فقط اینکه یه سوال دیگه هم داشتم من برای فیزیک یکسری فصل هارو حذف کردم برای ریاضی هم می‌خوام همین کارو بکنم ولی نمیدونم کدوما که به حداقل درصد 50 برسم ممنون میشم اگه می‌دونی جواب بدی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسییی از راهنماییت فقط اینکه یه سوال دیگه هم داشتم من برای فیزیک یکسری فصل هارو حذف کردم برای ریاضی ...

خواهش گل

ریاضی تابع /مثلثات/احتمال/مشتق/معادله و نامعادله رو بخون 

فیزیکم فصل 3و4 دهم 3یازدهم دوازدهمم که مجبوری برای نهایی همشو بخونی

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
خواب دیدی خیره خواهر من... چی باعث شده فک کنی هیچکس نمیخونه😂😐

والا من دوروبریامو میبینم هیچکس نمیخونه همه پی خوش گذرونین از خیلیام شنیدم ک میگن 

خدایا آبروی همه رو حفظ کن نزار هیچکس بخاطر آبرو سرش پایین باشه🥺🙏🏻
موفق باشی عزیزم به تاریخ تاپیک دقت نکردم ایشالاااااا بهترین رشته قبول شی❤️❤️

مرسی فداتشم

همچنین   بعد اعلام نتایج بیا بگو ببینم چیکار کردی   

تو دنیای من یکی بزنی 6 تا میخوری 6 تا بزنی 20 تا میخوری..خلاصه ب دریا وصله/همونیم که  هیچوقت تسلیم نشد..همینکه پدرومادرم میخندن خوشبختم/Sen büyük dünyada küçük bir kalpsin/خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)/اللهم همان که میدانی♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌/ما چون ز دری پای کشیدیم.کشیدیم/کم و کسری مرا دید ولی پیشم ماند.او رفیقی است که پای ضررم میماندY💛/از اولش خدا بوده.از اینجا به بعدشم خدا هست:)/قوی باش.خدا عاشق بچه پرروهاس😊
مرسی از توضیحات کاملت همیشه موفق باشی 💕

خواهش گل

انجام وظیفه بود

مررررررررررسی شما هم موفق باشی پرستار ورودی 1400❤❣❤❣❤❣😋

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤

ببین شیمی و زیستو ک اصلا حذف نکن

ریاضی تابع.مثلثات.مشتق.کاربرد مشتق.حد 

اینارو بخون 60 درصد میتونی بزنی

فیزیک دو فصل اول دوازده یا دو فصل اول یازده رو میتونی حذف کنی باقیشو باید بخونی

ولی میگفتن 2 فصل اول دوازدهم حذف شه بهتره چون سنگین تره

تو دنیای من یکی بزنی 6 تا میخوری 6 تا بزنی 20 تا میخوری..خلاصه ب دریا وصله/همونیم که  هیچوقت تسلیم نشد..همینکه پدرومادرم میخندن خوشبختم/Sen büyük dünyada küçük bir kalpsin/خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)/اللهم همان که میدانی♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌/ما چون ز دری پای کشیدیم.کشیدیم/کم و کسری مرا دید ولی پیشم ماند.او رفیقی است که پای ضررم میماندY💛/از اولش خدا بوده.از اینجا به بعدشم خدا هست:)/قوی باش.خدا عاشق بچه پرروهاس😊
حتما منم منتظر نتیجه عالی شما هستم 😉😉

ببین شیمی و زیستو ک اصلا حذف نکن ریاضی تابع.مثلثات.مشتق.کاربرد مشتق.حد  اینارو بخون 60 درصد م ...

اره من احتمالا کل دهم یا شایدم فصل 3.4 دهمو بخونم و فصل 1.3 یازدهم و فصل ۴ دوازدهم برای فیزیک بخونم