2777
2789
عنوان

کنکور 1400

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 56 پست
منم انسانیم تازه شروع کردم البته فارغ التحصیل

موفق باشی عزیزم🥺

من دقدقه کتابای دوازدهمم هم هست باید پاس شم ک بتونم کنکور بدم

خدایا آبروی همه رو حفظ کن نزار هیچکس بخاطر آبرو سرش پایین باشه🥺🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موفق باشی عزیزم🥺 من دقدقه کتابای دوازدهمم هم هست باید پاس شم ک بتونم کنکور بدم

ممنون شما هم همینطور من تغییر رشته ای دارم تازه شروع میکنم

به بقیه حرفا توجه نکن بشین 12 رو کامل بخون همراه روان11واقتصاد 10 و دینی پایه همین امسال قبول میشی

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
نظام قدیم بودی؟ من نظام قدیم بودم یه کم سختمه کتاب های جدید

نه من 98 پرستاری آوردم رفتم الان برگشتم برای فرهنگیان اولین دور نظام جدید بودم

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
ممنون شما هم همینطور من تغییر رشته ای دارم تازه شروع میکنم به بقیه حرفا توجه نکن بشین 12 رو کامل بخ ...

من از خدامه سال اول قبول شم

خیلی دوست دارم روانشناسی دانشگاه دولتی شیراز بیارم ولی خب با این شرایط اولویتم دیپلممه

من از خدامه سال اول قبول شم خیلی دوست دارم روانشناسی دانشگاه دولتی شیراز بیارم ولی خب با این شرایط ...

قبول میشی عزیزم 

شرایط الان خودتو ببین الان 80درصد همینن

یکم همت کن شروع کن به خوندن هم دیپلم با نمره بالا میگیری هم سال اول خلاص میشی نزار مثل من به سال سوم بکشی

اها من کلا نظام قدیمم موفق باشی 

ممنون عزیزم شما هم همینطور

قبول میشی عزیزم  شرایط الان خودتو ببین الان 80درصد همینن یکم همت کن شروع کن به خوندن هم دیپلم ...

دعا کنید قبول شم🥺😭

ایشالله امسال شمام قبول شین

اگه میشه بهم میگی از کی شروع کردی و چجوری خوندی

استارت جدیم از عید 98 بود با تقریبا 8تا10 ساعت اگه اشتباه نکنم قبلشم دست و پا شکسته روزی 4یا 5 ساعتی میخوندم عید به بعد مهم تره مطالب همه تو ذهنت میمونه

کامل خوندم عزیزم عالی بود شما تونستی به رشته دلخواهت برسی البته ببخشید میپرسم چون خودم تو این شرایطم ...

منم کنکوریم عزیزم 

تو دنیای من یکی بزنی 6 تا میخوری 6 تا بزنی 20 تا میخوری..خلاصه ب دریا وصله/همونیم که  هیچوقت تسلیم نشد..همینکه پدرومادرم میخندن خوشبختم/Sen büyük dünyada küçük bir kalpsin/خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)/اللهم همان که میدانی♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌/ما چون ز دری پای کشیدیم.کشیدیم/کم و کسری مرا دید ولی پیشم ماند.او رفیقی است که پای ضررم میماندY💛/از اولش خدا بوده.از اینجا به بعدشم خدا هست:)/قوی باش.خدا عاشق بچه پرروهاس😊