2777
2789
عنوان

کنکور 1400

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربیم و رقابت خیلی زیاده مخصوصا برای رشته ای که من میخوام من دارم به سال دیگه فکر میکنم که کنکور ...

خب بازم اگه میخوای بمونم از الان بخونی که ضرر نمیکنید شروع کن بخون برو کنکور بده به رتبه دلخواه نرسیدی سال دیگه هم بخون

خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره
عاقا منم دوازدهمم ولی اصلا کتابارو نخوندم و هیچی از امسال تفهمیدم فعلا تمرکزم رو دیپلم گرفتنه 😭احتم ...

رشتت چیه گل

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤

تاپیک منو بخون کمکت میکنه

ب حرف انرژی منفیا گوش نکن

تو دنیای من یکی بزنی 6 تا میخوری 6 تا بزنی 20 تا میخوری..خلاصه ب دریا وصله/همونیم که  هیچوقت تسلیم نشد..همینکه پدرومادرم میخندن خوشبختم/Sen büyük dünyada küçük bir kalpsin/خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)/اللهم همان که میدانی♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌/ما چون ز دری پای کشیدیم.کشیدیم/کم و کسری مرا دید ولی پیشم ماند.او رفیقی است که پای ضررم میماندY💛/از اولش خدا بوده.از اینجا به بعدشم خدا هست:)/قوی باش.خدا عاشق بچه پرروهاس😊
انسانی

منم انسانیم تازه شروع کردم البته فارغ التحصیل

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
من مشاور کنکور هستم . خودم رتبه برتر بودمم اگه کسی خواست بهم پیام درخواست دوستی بدهه . قیمت توافقی ا ...

ما پول داشتیم میرفتیم کتاب تست میخریدیم😭

خدایا آبروی همه رو حفظ کن نزار هیچکس بخاطر آبرو سرش پایین باشه🥺🙏🏻