2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چطوری خوب بشم 🥺

این افسردگی و ناراحتی دست خودته

نباید به چیزهایی که ناراحتت میکنه فکر کنی

آهنگ شاد گوش کن 

لباس شاد بپوش 

آرایش کن

برقص 

جک تعریف کن

همیشه در حال خنده و شاد باش

بیخیال دنیا باش

فقط شکر گزار خداباش

دارویی که اعصاب و روان تاثیر داره نخوری بهتر

دوست عزیز هیچ وقت تو چیزی که مربوط به درمانه نه میشه سر خود دارو مصرف کرد و نه سر خود درمان رو قطع کرد 

توی افسردگی هم وقتی دارویی توسط پزشک تجویز میشه باید مصرف شه 

افسردگی بیمارییه کهاگر درمان نشه ممکنه شخص به خودکشی برسه 

بیماری های روان هم مثل بیماری هایی جسمی هست و نیاز به درمان داره

این افسردگی و ناراحتی دست خودته نباید به چیزهایی که ناراحتت میکنه فکر کنی آهنگ شاد گوش کن  ...

عزیزم گویا شما تجربه بیماری افسردگی رو ندارید فرد بیمار در کنار درمان دارویی و مشاوره میتونه دستورات شما رو انجام بده 

افسردگی درجات و شدت های مختلف داره 

این افسردگی و ناراحتی دست خودته نباید به چیزهایی که ناراحتت میکنه فکر کنی آهنگ شاد گوش کن  ...

وقتی حوصله خودتو نداری چطوری این کارا رو باید انجام بدی 

درحالی که افت فشار هم داری 🙃💔

عزیزم گویا شما تجربه بیماری افسردگی رو ندارید فرد بیمار در کنار درمان دارویی و مشاوره میتونه دستورات ...

دقیقا وقتی این کارا رو آدم بتونه انجام بده که دیگه افسرده نیست 

عزیزم گویا شما تجربه بیماری افسردگی رو ندارید فرد بیمار در کنار درمان دارویی و مشاوره میتونه دستورات ...

عزیزم الان روانپزشک ها هم ببینه طرف کمی ناراحت برچسب افسردگی میزنه و دارو تجویز میکنه من خودم هیچ کدومشون قبول ندارم

برای افسردگی؟ چطور بود؟

منم مصرف کردم یه مقدار بی اشتهایی میده اما موقتیه 

اما داروی اعصاب از دو هفته بعد از شروع اثر میزاره باید تحمل کرد 

اما خوبیش این دارو اینه که خواب الودگی نداره خیلی 

کم و زیاد شدن هر دارویی رو زیر نظر دکتر انجام بدید در اول شروع درمان هم هر دو هفته یه بار برید دکتر تا یواش یواش فاصله های ویزیت به ۳ ماه یه بار  برسه