2777
2789
عنوان

عمل بینی

126 بازدید | 10 پست

دوستان اگر تمام اجزای صورتتون خوشگل باشه فقط بینیتون معمولی باشه و پول داشته باشید و شوهرتونم اجازه بده عمل میکنید؟

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

معامولی نست مزخرفه پولم ندارم معمولی رو عمل نمیکنن

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

آره

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معامولی نست مزخرفه پولم ندارم معمولی رو عمل نمیکنن

چرا معمولی رو عمل نمیکنن؟یکم نوکش افتادست

چرا معمولی رو عمل نمیکنن؟یکم نوکش افتادست

منظورم اینکه دستکاری  نکن بدتر میشه 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

اگه در کل خوشگل باشم نه نمیکنم عمل 

آخه الان همه عمل کردن   واینکه قیافه ها بعضیا قشنگه  بعضیا خیلی مصنوعی   ولی اون قشنگاهم بازم شبیه همن ویکی خوشگلم باشه درنهایت میگن عمل کرده قشنگ شده 

ولی درنهایت نظر خودت مهمه 

اگه در کل خوشگل باشم نه نمیکنم عمل  آخه الان همه عمل کردن   واینکه قیافه ها بعضیا قشنگه & ...

ممنون عزیزم

نمیدونم والا خیلی به این چیزا نیست آخه

یکی میبینی کلا میترسه از عمل بینی و تغییرای این مدلی یکیم میبینی برعکس دوست داره تغییر کنه

من خواهر خودم بینیش خیلی مشکلی نداشت اما چون پولیپ بینی داشت باید عمل میکرد دیگه با زیبایی یکیش کرد

با این حال خیلی تغییر کرد خوشگل شد. دکترشم خانم دکتر رزیتا جعفری بود خیلی دکتر خوبین