2777
2789
عنوان

تروخدا کمک کنین

38 بازدید | 6 پست

ناخن انگشت بزرگه پام رفته تو گوشت ولی معلوم نیست چجوری انگاری بغلشه کم کم داره عفونت میکنه خیلی درد میکنه جوری که تو راه رفتن میلنگم لطفا اگه کسی بلده راهنمایی کنه😭

هر چه سریعتر به دکتر مراجعه کن قبل از این که بدتر بشه

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کنارپام اینطوری شده بود وقتی دست بهش میخورد جونم بالامیومد باسوزن لای ناخنم ک عفونت کرده بود دراوردم عفونتاش اومد بیرون اماباهزاردرد ولی الان ایکاش پام اینطوری شده بود ولی این دردیو ک الان دارم نداشتم😢

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
منم کنارپام اینطوری شده بود وقتی دست بهش میخورد جونم بالامیومد باسوزن لای ناخنم ک عفونت کرده بود درا ...

هنوز عفونت نکرده ولی خیلی درد میکنه 

ایشالا خدا کمکتون کنه واستون صلوات میفرستم

یعنی هیچ درمان خونگی نداره؟؟

بعید میدونم

من نمی خوام نگرانتون کنم فقط می خوام قبل از اینکه بدتر بشه اقدام کنید و گرنه شاید شاید نیاز به جراحی پیدا کنه

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند
هنوز عفونت نکرده ولی خیلی درد میکنه  ایشالا خدا کمکتون کنه واستون صلوات میفرستم

ممنونم🙏من عفونتش پیدانبود لای ناخنتو بادقت نگاکن خیلی کم پیداس من به بدبختی دیدم قشنگ لای گوشت ناخنم بود.

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀