2777
2789

چرا چیشده؟

ببین منو🤨                                    بخند😬                                    بخند عمو ببینه😉                                                                آخ قربون خنده هات، همیشه بخند خوب؟! بذار زندگی بفهمه زورت بهش میرسه                                                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم وقتی دست میزنم ودلمو کنارنافم فشارمیدم دردمیاد ودردش خیلی بدترمیشه چیکارکنم بامسکن خوب میشه؟

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
یعنی چی

ببین نترسیا منم نمیخوام انرژی منفی بدم ولی ایکنکه گفتی نمیتونم بخندم یه لحظه یاد سکته مغزی افتادم..عدم توانایی خندیدن بالا بردن دستها  میتونه علائم سکته مغزی باشع

ببین نترسیا منم نمیخوام انرژی منفی بدم ولی ایکنکه گفتی نمیتونم بخندم یه لحظه یاد سکته مغزی افتادم..ع ...

نه واای خدانکنه ،کاش زودترمیگفتم من قبلا عمل کردم هروقت زیاد بخودم فشارمیارم مثلا دادمیزنم جای جراحیم دردمیادولی این دفه خیلی دردش بیشترشد وهنوزم خوب نشده تن صدام خیلی اومده پایین بخاطردرد نمیدونم چیکارکنم فعلادرازکشیدم

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀