2777
2789

من میگم شرمنده من فقط زبون آدما رو متوجه میشم

یا ادامه این بحث در شان من نیست و خودمو در شان یه گ.و.ه نمبینم

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو گوه اگه خوردنی بود واسه تو بستنی بود.... 😀

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 

بگوفعلاتوگشنه تری😒😒😒

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
سکوت 😌

😂😂

مردم چ عجیب شدن                                                                      من فقط ی مداد سیاه بودم ک میخواست گل قرمز بکشه                                                             احترام زیاد توهمش از شیشه بیشتره:)🖖

جواب ابلهان خاموشیست 😊 با همچین ادمای بیتربیتی دهن به دهن نمیشم چون اینا دیگه از حد گذروندن هر چی هم جوابشونو بدی باز یچیز دیگه میگن😂

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
بگو میخورم گه خوریشم به تو نیومده🙂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

گوه نخور :باشه همشو خودت تنهایی بخور 

گوه بخور :غذای تو رو نمیخورم گشنه میمونی 

گوه خوردی :اینجا چون ضایع میشی هر چی میگی باید بگی واقعا برات متاسفم معلوم نیست تو چه خانواده ای بزرگ شدی 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

جوابش یا تورو نمیخورمه یا چَک😐

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤