2777
2789
عنوان

مخام بدونین

98 بازدید | 3 پست

سلام من تو تایپک قبلیم نوشتم دخترم اسهال استفراغ شده دکتورهم نمیتونستم ببرم البته شما خودتون بهتر می‌دوند ولی تجربه خودمو میگم من دخترمو بخاطر اسهال استفراغ بردم بیمارستان بستری کردم نه اسهالش خوب شد نه بالاآوردنش تا اینکه یکی از همونایی که دخترش بستری بود خواهرش براش هسته انبه خشک شده وآسیاب شده آورد که بده دخترش برا اسهالش بمن گفت میدی گفتم نه بعد همون خانومه شب بدخترش داد دیدم اسحال خوب شد منم فرداش که دیروز بود ازش گرفتم باماست به دخترم دادم دیروز فقت سه بار شکمش کارکردامروزم یکبار صبح از دیروز که دانه امبه رو دادم دخترمو بارضایت خودم مرخصش کردم آوردم خونه از دیروز بعد ازظهر هم اسهالش خوب شد هم غذا میخوره الانم فقت آبریزش بنی دارو سرفه میکنه اونو دبگه نمیدونم فقت خاستم بدونید اگه خواستین استفاده کنین

ممنون❤

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چیزا ممکنه فقط اسهال رو بند بیاره و دلیل اصلی رو درمان نکنه و موقتی باشه

اونیشودیگه نمیدونم من فقت تجربه خودمو گفتم درضمن خواهرش میگفت هیچ وقت بخاطراسهال بچه شودکتور نمی‌بره شمام خودتون بیشتر سلاح تونو میدونید عزیزم