2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شدید؟ چطوری تحمل میکنی

نمیدونم فقط میدونم دلم نمیخواد هیچکسو ببینم چون خودم میدونم چقدر از حالت داغونم موج منفی به اطرافیان میرسه و نمیخوام بقیه رو هم درگیر کنم

شادی روح اموات صلوات🌹❤
داری از خودگذشتگی می‌کنی  همسرت می‌دونه ؟

میدونه حالم خوب نیست خیلی رعایت حالمو میکنه واینکه وقتی اون هست یه مقدار آرومترم نمیدونه در نبودش چقد اوضاع وحشتناکتره

شادی روح اموات صلوات🌹❤
خیلی چیزا  بی حال کسل  حوصله ی هیچ چیزو هیچکسو ندارم نا امید بی انگیزه به شدت حساس و ز ...

چه سخت 

امیدوارم زودتر حالتون خوب بشه

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون
خداروشکر خوب شدی  خدا بداد من برسه

ممنون

ان شاالله شما هم خوب شین

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
چکارکردین بهترشد؟خطرناکه این وسواس؟

قرص میخوردم

ارع اگه اوج پیدا کنه چون بعدش واقعااا به معنای واقعی دیوونه میشی

من دیوونع شده بودم همش تو فکر بودم که اگه فلانی مرد اگه فلان اتفاق افتاد بعد هی باخودم میگفتم ساکت شو 😣 ساکت شو

خیلی بدع

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
نه خدارو شکر وگرنه کی میخواس به اون برسه

من دخترم ۶ سالشه فقط ب امید اون زندگی میکنم.البته بعضی وقتا میگم این چ زندگیه بعد نگای زندگی خواهرشوهرام میکنم یا دوربر خودم منم امیدوارم میشم