2777
2789
بهترشدی

اره افسردیگیم خوب شده ولی وسواس فکریم یکم هس 😑 کلا الان خودمم زیاد بهش فک نمیکنم

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم خدا خیرت بده بدادم برس متاهلم ولی خونه بابامم الان اینارو می خورم پوکساکیم 10 ودوکسپین 10 ...

با فلوکسیتین چی شدی؟ سر درد؟ داروی خوبی اگه بتونی بخوری بهتر میشه بعد چند هفته عزیزم 

اره سال ها پیش داشتم عزیزم 

به خاطر افسردگی رفتی خونه پدرت ؟ ینی خیلی شدید ؟ گلم همسرت اوکی که رفتی ؟ 

کلونازپامم  میشناسم عزیزم رای قبل خواب میدن دیگه با اون چرا حالت بد شد ؟ کاش کمکی ازم بر میومد ... چون میدونم چقذرررر سخت افسردگی 

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️
با فلوکسیتین چی شدی؟ سر درد؟ داروی خوبی اگه بتونی بخوری بهتر میشه بعد چند هفته عزیزم  اره سال ...

خدا خیرت بده آره الان واسه افسردگی شدید که دارم خونه بابامم فلوکستین رو تازه چهار روزه شروع کردم 

کلونازپام رو دوماه ونیم خوردم وگذاشتم کنار 

کلی اذیتم کرد علایمش

شما کلونازپام خوردین؟

الآنم که افسردگیم شدید شده 

الان سردرد هم دارم شدید

بخدا خودم موندم توی این وضعیتم 

میشه بگید علایمتون چیه؟؟ 

خیلی چیزا 

بی حال کسل 

حوصله ی هیچ چیزو هیچکسو ندارم

نا امید بی انگیزه

به شدت حساس و زود رنج

غمگین

وسواس فکری

از جمع فراری 

حتی جواب تلفنم‌نمیتونم بدم چون دلم نمیخواد با کسی صحبت کنم و خیلی چیزای دیگه

شادی روح اموات صلوات🌹❤

من ک داغونم واقعا زندگی رو دوست ندارم دلم نمیخواد زندگی کنم

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).