2777
2789
عنوان

کاش آدم ها ...

74 بازدید | 13 پست

وقتی میفهمن دوسشون داری و حاضری براشون هر کاری کنی دور برندارن 

اونا هم عاشق بشن و قدر ات رو بدونن 

نه ببین بخاطر اینکه آدم بدی نباشی حاضر نباشی هر کاری کنی و از طرفی صادقانه دل دادی بهشون 

بد بشن 

فکر کنن هر کاری میخوان میتونن کنن 

و تهش مجبور باشی برای اینکه حداقل با ترک هت بتونی زندگی کنی و نشکنی رهاشون کنی 

کاش میفهمیدن

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 

هر چی دورتر عزیزتر 

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی قلبی را عاشق کردی...

وقتی وجودی را وابسته کردی...

وقتی نفس های...                                   یک نفررا به نام خودت زدی...

وقتی جان کسی...                           رابه نفسهای خودت گره زدی...

وقتی احساسی را درکسی روشن کردی

وقتی قلب کسی را صاحب شدی...

فقط...

امانت دار خوبی باش...

تنهایش نگذار...

ترکش نکن...

به او خیانت نکن...

اگر بروی...                                    اگر ترکش کنی...                              چه با خداحافظی...                             چ بی خداحافظی او میمیرد...

نه اینکه نفسهایش قطع وتنش سردشودنه

احساسش میمیرد و هر عاشقی میداند مرگ احساس دردناک ترین مرگ دنیاست 🌴 ..

💟 

وقتی قلبی را عاشق کردی... وقتی وجودی را وابسته کردی... وقتی نفس های...         ...

خیلی تلاش میکنم خوب باشم منطقی باشم 

اما واقعا روحم آسیب دیده 

اشک نمیریزم درد و دل نمیکنم 

اما یه چیزی همیشه روی قلبم سنگینه

خیلی تلاش میکنم خوب باشم منطقی باشم  اما واقعا روحم آسیب دیده  اشک نمیریزم درد و دل نمیک ...

گاهی اوقات باید تمامِ مشغله هایت را زمین بگذاری ، سراغِ بهترین آدم های زندگی ات بروی و برایِ بودن و برایِ خوب بودنشان از آنها تشکر کنی .
بگویی چقدر دوستشان داری و چه خوب که هستند و انگیزه ی خوشبختیِ تو اند ، چه خوب که با نگاهی ، لبخندی یا کلامی ؛ دلت را به بودنت گرم می کنند .
بعضی ها ، شبیهِ معجزه می مانند . جوری نگاهت می کنند ؛ که عاشقِ خودت می شوی ، جوری صدایت می کنند ؛ که جان می گیری و جوری هوایت را دارند ؛ که خیالت از تمامِ راه هایِ رفته و نرفته ی زندگی ات تخت می شود .
با حضورشان ؛ نه از تاریکی می ترسی ، نه از سقوط ... و نه از گم شدن !
بعضی آدم ها ، با تمامِ جهان فرق دارند ، آمده اند تا لایقِ خالصانه ترین عشق و صادقانه ترین احساس باشند .
تا باشند ، انگیزه باشند و تو را خوشبخت ترین آدمِ رویِ زمینت کنند .
بعضی ها ، بزرگ ترین دلخوشیِ آدم اند ؛
همین که هستند خوب است ، همین که بمانند ، کافی ست !

گاهی اوقات باید تمامِ مشغله هایت را زمین بگذاری ، سراغِ بهترین آدم های زندگی ات بروی و برایِ بودن و ...

درسته 

اما این چیزها حالم خوب نمیکنه هر اتفاقی و هر چیزی جای خودش

درسته  اما این چیزها حالم خوب نمیکنه هر اتفاقی و هر چیزی جای خودش

آهنگرها یک گیره دارند و وقتی می خواهند روی یک تکه کار کنند، آنرا در گیره میگذارند.

خدا هم همینطور است؛
‏اگر بخواهد روی کسی کار بکند، او را در گیره مشکلات می گذارد و بعد روی او کار می کند؛
‏گرفتاری ها، نشانه عشق خداوند است

چرا اینقدر معادلات جهان مزخرفه 

نمی‌دونم ...🥺

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
آهنگرها یک گیره دارند و وقتی می خواهند روی یک تکه کار کنند، آنرا در گیره میگذارند.  خدا هم همی ...

اما از یکجایی به بعد باید دیگه تمام بشه خب 

تمام نمیشههه 

اما از یکجایی به بعد باید دیگه تمام بشه خب  تمام نمیشههه

محکم باش بانــــو!
هیچ کس یارایِ مقابله با تـــو را ندارد...
هیچ چیز نمی تواند روح بزرگ تو را شکست دهد...
تو.. آفریده شده ای تا رویِ عشـــق را کم کنی،
تا دنیا، رویت حســاب کند...
همه مان خوب می دانیم، اگر اراده کنی
کاری برایت غیرممکن نیست!
محکم بایست...
برای تمـــام آن ها که باورت نکرده اند، قاطع باش... به آنها ثابت کن چقدر بی نظیر و توانــــایی...
تو... مجهز به سِلاحی هستی که هیچ بشری نخواهد توانست در هیچ دوره ای مانندش را بیاورد..
سِلاح تو، محبت توست 

❤️

محکم باش بانــــو! هیچ کس یارایِ مقابله با تـــو را ندارد... هیچ چیز نمی تواند روح بزرگ تو را شکست د ...

یعنی واقعا حتی توی وقت کم میتونم بهترین بشم توی هدفم؟بتونم روی همه رو کم کنم و هر کسی رو با کارم به زانو در بیارم؟