2777
2789

سلام .من خودم یه مدت خیلی طولانی دنبال کار گشتم یه کار اینترنتی ام انجام دادم که توش کلاهبرداری بود چون حتی اسم شرکتم مشخص نبود.با حساسیت بالا یه کاری اینترنتی رو پیداکردم که از همه نظر چک اش کردم وعالی بود .به هیچ هزینه ای ام برای ورود وثبت نام این جور چیزا نیاز نداشت.خیلی خوبه خداروشکر ..گفتم به شماام بگم یه کمکی کرده باشم . اگرخواستید  به شماره09399703384توی واتساپ پیام بدید

اینستاگرام خیلی میتونه بهت کمک کنه. میتونه آموزشای اینستاگرام رو ببینی و کم کم شروع کنی. بیشتر وقتا همون 500 هزار تومن رو هم نمیخواد. کامل یاد بگیر و کم کم پیجتو ببر بالا. به همه ی کاراتم میرسی و وقت کم نمیاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها منم خیلی دغدغه ی کار و درآمد داشتم الان یه سری میان میگن تبلیغه فلانه من مامانم کارگاه سری دوزی خیاطی داره اگه بخوام کار کنم تو یه محیط کاملا زنونه و راحت که مال خودمونه میتونم پول در بیارم وامتحانشم کردم ولی دغدغه م خونه زندگیمو بچمه وقتی کارگاه بودم دلم همش پیش بچه و خونم بود انقد با همه چی سروکله زدم الان چند وقتیه تو یه دوره ی ادمینی شرکت کردم تو یه آکادمی معتبر با کپی و فوروا‌رد متنای از پیش آماده برای خودم درآمد دارم خواهرانه میخوام کمکی بشه به کسایی که دغدغه ی کسب درآمد دارن

Parsadmin001 به این آیدی تو تلگرام پیام دادم