سلام دوستان.من پدرم دوروز پیش چهلمش بود..قبلش دوسال بیماری مارکینسون داشتن و این آخرا هم کمی آلزایمر.دوستان آخرا پدرم همش دادمیزدو مادرشو بیشترصدامیزد .هی صدا میکرد.پدرشم گاهی .بعد میگفت دیدین بابام اومده بود.بعد یشب برادرم پیشش خوابیده بود میگفت گفته چرا داره از بالا خاک میریزه.دوستان بنظرتون اینایی که پدرم میدیده ینی اومده بودن ببرنش ..ینی پدرم دیگه اجلش رسیده بود..؟؟؟؟کسی هم حالا پدر یا مادر ش یا ازاطرافیانش قبل فوت اینجوری شده باشه
یکی از عموهام قبل از مرگش مدام روح کسی و میدیده که موقعی که زنده بود خیلی بنده خدا رو اذیتش کرده بود.همش میگفت فلانی میخواد منو ببره.داره منو میبره کمک کنید.داد میزد
آدم ها، خیلی کم بلدند خودشان باشند.کاش آن دسته هم که نقش بازی می کنند،توانایی داشتند دستِ کم،همان نقش را به خوبی درآورند!
سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌
عریزم خدا پدرتو بیامرزه. این چیزها برای کسانی که فوت میکنن طبیعیه .من مادر بزرگم اواخر همه اش میگفت میخوام برم پیش پدر و مادرم منو ببربد خونه ی پدرم و مادرم. پدرم هم قبل از فوتش عموم و پدرشو میدید. عموم هم قبل از فوتش هم همینطور
تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
قبل از مرگ هذیون میگن مخصوصا آلزایمری ها. پدر من روزای آخر هذیون میگفت، البته سرطانی بود، دیگه هوشیا ...
من 24 سال و 9 ماهمه میشه ریپلای کنم؟😀😀😀😀
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
فدات عزیزم شما سروری من منظورم از امضام، تاپیکایی هست که داخلش بحث و چالش زیاده حالا شاید بردارم، ...
متوجه شدم
شوخی کردم
آخه خیلی امضات خوب بود😁😁😁
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂