2777
2789
عنوان

پشتیبان قلم چی

263 بازدید | 15 پست

پشتیبان های قلم چی واقعا رو اعصابن

هر بار تماس میگیرن جملات تکراری میگن

سه هفتس زنگ میزنه جواب نمیدم یعنی دیگه زنگ نزن بفهم!

اینا اگر خودشون میتونستن خودشون قبول میشدن...

البته نه همه شون ولی اکثرشون

اونا هيچ غلطي نميكنن ولشون كن

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند باره هی زنگ میزنه جواب نمیدم  واقعا بریدم دیگه به نظرتون چی بگم بهش؟ پیام بدم ؟ بگم دست ...

ببين تو چجوريا باهاش كار ميكني؟ 

يني حتما بايد بش زنگ بزني؟ اگر نيازي نداري نكن واقعا 

چون چيزي ك بم ثابت شده اينه ك مشاورا كلا ي چيزو بلدن اونم اينه ك بگم فلان ساعت درس بخون و تست بزن...همه همينو ميگن واقعا نيازي ني مشاور بگيري...

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
ببين تو چجوريا باهاش كار ميكني؟  يني حتما بايد بش زنگ بزني؟ اگر نيازي نداري نكن واقعا  چ ...

ببین من هیییییییییچ نیازی بهش ندارم

هیچ نیازی

فقط هر بار زنگ میزد یه ربع چرت و پرت میگفت اونم وسط درسم

دیگه هر بار زنگ زد جوابشو ندادم

ولی چون ازمونامون حضورین این هفته برم نمیخوام چشم تو چشم شم باهاش

وای منم هرسری زنگ میزد میپیچونم😂

لامصب یه صحبت کوتاهش ۲۰ دقیقه طول میکشه😑

بهش بگو لازم ندارم خودم مشاور دارم پیام بدین واسه آزمون ها کفایت میکنه زحمت نیوفتین یا یه اینطور چیزی

من دیگه پیام میده فقط🤲البته بازم جوابشو نمیدم🥴

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
ببين تو چجوريا باهاش كار ميكني؟  يني حتما بايد بش زنگ بزني؟ اگر نيازي نداري نكن واقعا  چ ...

نه تا حالا نگفته زنگ بزن

فقط هربار یه سری جملاتو به صورت روتین میگه

ببین من هیییییییییچ نیازی بهش ندارم هیچ نیازی فقط هر بار زنگ میزد یه ربع چرت و پرت میگفت اونم وسط ...

ببين به هيچ جات نباشه ولش كن ...چش تو چشمم بشيد مهم ني 

اون خودش ميدونه چه شكري خورده😂چيزيم گفت بگو من مشاور گرفتم ممنون ديه نياز ني زنگ بزنيد

وای منم هرسری زنگ میزد میپیچونم😂 لامصب یه صحبت کوتاهش ۲۰ دقیقه طول میکشه😑 بهش بگو لازم ندارم خود ...

اره 

خودمم تصمیم دارم پیام بدم بگم لطفا زنگ نزنید من نیازی ندارم