2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط عدس خالی میریزم

گوشت چرخ شده استفاده کنید عالی میشه

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

همگی نوش جان 

اونایی ک میگن هیچی پاشید یچیزی درست کنید منکه رفتم گوشتو از فریزر در بیارم بقیه خونه تکونیمو انجام بدم

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍
اره همونو کوفت کنه😅😅

😄😄😄😄خدایی ماهی هم بمونه نمیشه خورد ولی حقشه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
واقعا؟من فک میکردم نیست همچین چیزی😐 منظورم به جز همون پد لباس زیر و شلوارو گف ...

خب حتما پدت کوچیکه یا جاذب نیس

یا بد میزاری وگرنه نباید اینقد زود زود شلوارت کثیف شه

من موقعه پریودی بعصسگی وقتا شبا شلوارم کثیف میشه چون پد جابه جا میشه

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
خب حتما پدت کوچیکه یا جاذب نیس یا بد میزاری وگرنه نباید اینقد زود زود شلوارت کثیف شه من موقعه پریو ...

نه اینسری خیلیییی خونریزی دارم ببخشید اینو نیگم ولی خونم انگار خیلیی رقیق تر از پریودیای قبلیه وگرنه تاحالا اینجوری نشده بودم.پدمم کوچیک نیست سایز بزرگه مخصوص روز پنبه ریز

وویی آخه مگه میشه 🤕 والا گفتم حتمن نذاشتی که که لباس عوض میکنی

نه عزیزم اینسری نمیدونم چه مرگم شده هیچوقت تا حالا تو این چند سال پریودی اینجوری نشده بودم خیلی رقیقه خون پریودی(با عرض معذرت

نه اینسری خیلیییی خونریزی دارم ببخشید اینو نیگم ولی خونم انگار خیلیی رقیق تر از پریودیای قبلیه وگرنه ...

مفنامیک اسید بخور

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....