2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوراک لوبیاوقارچ 

فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩‍👧
چخبره عدس پلو با کشمش یا نیمرو😅

خخخخ یه مدت پیش عدس پلو درست کردم بعد کفگیرم مشکی بود رو برنج شوهرم گفت فکر کردم شامی کبابه  امیدم نا امید شد منم الان گفتم اگه میشه براش درست کنم

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍

خواهرمو بچش پیشم هستن گفتم یا الویه یا سالادماکارونی یا که کوکو مرغ بیاد بگه کدوم بدرستیم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

مامانم هنوز هیچی درست نکرده

ولی یه احساسی بهم میگه آبگوشت داریم😂😂😂😂

عکس پروفایلم بازیگر محبوبمه💋💋💋💋 عاشقشم میمیرم براش♥♥♥♥ به نظرم جذاب ترین و باحال ترین مرد روی کره ی زمینه😘😘😘😘 خیلی دوسش دارم باورتون نمیشه ولی اون عکسی که گذاشتم پروفم تو سن ۵۶ سالگیش گرفته!!! خلاصه..... خیلی دوسش دارم♥♥♥♥
خخخخ یه مدت پیش عدس پلو درست کردم بعد کفگیرم مشکی بود رو برنج شوهرم گفت فکر کردم شامی کبابه  ام ...

اوووه شوهرذلیل😜😜😄😄😄

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
هیچی طهر ماهی داشتیم شوهرم نخورد منم دیگ شام درست نمیکنم

انتقامه؟😉

عدس پلو که خودش گوشت داره غذای کاملی هست 

من به خاطر رفلاکسم مجبورم فقط نان و ماست بخورم

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡