2777
2789
عنوان

فیک

156 بازدید | 19 پست

کسی هست بتونه چنتا عکس فیک به من بده(یا یه سایتی جایی باشه)،نمیخوام عکس خودمو بدم ولی میخوام عکس بدم،خواهشا نصیحت نکنین واسه یکاری میخوام ماجراش طولانیه

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارع برا اک فیک لازم داری بلا😂 چندساله باشه

خلاف شرع نیس

15-16-17همین حدود

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  
پسرا زرنگن یهویی میخان 

نه این اینطوری نیس حواسم هس،یجورایی میخام ایسگاش کنم،یه مسئله ای داشتیم  

برو تو اینستا پیج هایی ک بازن چند تا عکس بردار    

پیشنهاد خوبی بود  ولی خیلی باید بگردم یوقت ندیده باشه

اگ‌میدادم ک منو می‌شناخت 😑😂

خوب چیکار کردی   کمک کن دیگه  لفطااااااااااااااااااا  

من مجردی عکس مائده محمدیو ب ی نفردادم خخخخخخخخخ عکس مدل میگفت میخام بیام خاستگاریت میگفتم بتبا من دو ...

وااااای نفهمید یعنی؟؟    

خب عکس فیک داشتم  یه داستانی جور کردم براش گفتم خدامنو ببخشه 😂😂

خدا بخشندس  عکس فیکو از کجا اوردی؟