2777
2789

کلا حال خوش نمیدن ب ادم انگار یجوری بی حس میشی سست میشی اگه اوایل مصرفته مصرف نکن من ب زور تونستم ت ک کنم.یعنی تا یکم  عصبی میشدم بدنم ب رعشه میفتاد 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بدتر نمیکنه اما بعضی داروها اوایل مصرف ادم رو به حس پوچی میرسونن یا خیلی خوابهای توهمی ادم میبینه اونم درصد کمی از داروها اما بهد دو هفته دیگه نتیجه میبینی وحالت خوب میشه اکثر قرصهای ضدافسردگی نتیجش بعد دوهفتس

عزیزم بدتر نمیکنه اما بعضی داروها اوایل مصرف ادم رو به حس پوچی میرسونن یا خیلی خوابهای توهمی ادم میب ...

من که حالم بدتر شده دلم اینقد گرفته ست که حس میکنم الانه از جاش‌ گنده بشه 

نمیدونم چ مشکلاتی داری ولی سعی کن زندگی رو سخت نگیر من تو ۱۰سالی ک مریض بودم خیلی چیزارو از دست دادم بهترین موقعیت شغل تحصیل اجتماعی همه چی 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵
من که حالم بدتر شده دلم اینقد گرفته ست که حس میکنم الانه از جاش‌ گنده بشه 

عزیزم رک بهت بگم این حالت طبیعیه تا دوهفته اما تاوقتی که فکر خودکشی بفکرت زیاد خطور نکنه اگه فکرت به این طرف رفت حتما برو با دکتری که این داروهارو بهت داده مشورت کن اما اگه فقط دل گرفتگی و بی حالی داری تا دوهفته صبر کن ان شاالله نتیجه میبینی ...