2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته پیش روز انتقالم بود یه خانمی اومده بود برای آی یو آی میگفت هیچ مشکلی ندارن عکس هم انداختن اما د ...

انشالله نتيجه مثبت باشه برات کل هزینه هات چقد شد 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
انشالله نتيجه مثبت باشه برات کل هزینه هات چقد شد 

اوووووه من خیلی راه اومدم تا الان هزینه هام خیلی زیاد شده که شوهرم اصلا نمیزاره بهش فکر کنم چون حالم خراب میشه 

همین دیشب دو بسته قرص استرادیول خرید برام ۴۶۰ پولش شد

من دوبار آی وی اف کردم چهاربار انتقال داشتم یه بار عمل لاپراسکوپی  

کلی دارو و آزمایش و ویزیت و ...........

اگه بگم تا الان ۱۰۰ ملیون خرج کردیم دروغ نگفتم

ولی هزینه یه دوره آی وی اف اگه ایشالله جواب بگیری با ویزیت و دارو نهایت بترکونه میشه ۲۰ تومن یا یخورده بیشتر

اوووووه من خیلی راه اومدم تا الان هزینه هام خیلی زیاد شده که شوهرم اصلا نمیزاره بهش فکر کنم چون حالم ...

وای چقدر زیاد امیدوارم همین هفته خبر جواب مثبت رو بهم بدی 😍

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
انشاالله هفته بعد چهارشنبه روز آزمایشمه برام دعا کن که مثبت بشه❤️

شاهنامه آخرش خوشه اين همه تلاش کردی شک ندارم خیلی زود کامت با جواب مثبت شیرین میییشه😍

یعنی واقعا مشکل از کجاست؟قربون خدا برم 

ولی هر خانومی یه تحملی داره من که تحملم سر اومده یک سال شد 

انشالله همه نتیجه ها مثبت میشه ولی ازخدا میخوام یه خانومی رو تو شرایط قرار نده چون واقعا هیچی دست خودش نیست و اطرافیان اذیتش میکنن

من که بعد هر مهمونی گریه میکنم درد دارم درد عمیق 

زندگی کردن برام شده سخت

برام دعا کنین منم براتون دعا میکنم

اوووووه من خیلی راه اومدم تا الان هزینه هام خیلی زیاد شده که شوهرم اصلا نمیزاره بهش فکر کنم چون حالم ...

مگه استرادیول ورقی چنده من یه عالمه دارو با استرادیول همراه خریدم فک نکنم اینقدر شد

یعنی واقعا مشکل از کجاست؟قربون خدا برم  ولی هر خانومی یه تحملی داره من که تحملم سر اومده یک سا ...

یه چی بگم 

مردشور همه اونایی رو ببرن که پشت سر ادم یا توروش در مورد داشته و نداشتهای ادم صحبت کنن

من یکی حلال نمیکنم و امیدوارم سر خودشون بیاد 

بچه نیاری میگن نازایی بچه بیاری میگه خاک توسرش ندید بدید بچه اورد جا پاشو سفت کنه 

دهنتو ببندین یکم اروم بگیرین انقد سرتونو تو زندگی مردم نکنین 

دوستان گلم با همه نبودم لطفا کسی دلگیر نشه فقط با یه سری خاله زنک بی عقل و بی ابرو بودم ..