2777
2789
عنوان

قرص آهن توبارداری

78 بازدید | 17 پست

میگن خیلی مهمه تاکی وقت دارم استفاده کنم؟من هنوزجزاسیدفولیک پنج چون بهداشت نوشت نخوردم یبارگفتن اهن خونم پایینه یبارگفتن رفته بالا.الانم گفتن بایدذخیره خون چک کنم هنوزچک نکردم چون مسافرتم بخاطرشغل شوهرم.اصلاازمایشوبدم پزشک عمومی بنویسه متخصص شهرم قبول میکنه یابایداینجادنبال یه متخصص زنان باشم؟دیرنشده؟من الان هفته ۲۳هستم

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما الان بايد كلي مكمل بخوريد كلسيوم در صورت نياز ويتامين د٣ ١٠٠٠ ميلي قرص پريناتال آهن ( فوليك ...

ویتامین دی افتاب برام نوشت متخصصم بایه مکمل بارداری وشیردهی بعدش بهداشت رفتم گفت بایدبازبری پیشش ازمایش ذخیره خون بنویسه برات که قرص اهن بدم یانه شک دارم.که نشداومدم اینجا

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
فعلا چیزایی که اهن داره بخور تا بعدا مشخص بشه باید مصرف کنی یا نه مثل عدس اسفناج 

اره ممنون حالامشکلم اینه اگه ازپزشک عمومی بخوام بجای متخصص خودم برام ازمایش بنویسه بهداشت ومتخصص شهرم قبول میکنن یانه؟یابایدحتماپیش خودش یامتخصص دیگه اینجاباشم؟اخه بلدم نیستم اینجارو

چرا ميري بهداشت اخه؟ اونجا ماما ميبينتت ماما كه دانش متخصص رو نداره يه دكتر خوب پيدا كن زير نظرش ...

اخه گفتن اونجاهم بایدچک بشم برامتخصصم جداپرونده دارم ولی الان مسافرتم اخه گاهی میگن پزشک زنان دیگه برم دیگه پزشک زنان خودم قبولم نمیکنه

اخه گفتن اونجاهم بایدچک بشم برامتخصصم جداپرونده دارم ولی الان مسافرتم اخه گاهی میگن پزشک زنان دیگه ب ...

از كجا ميخواد بفهمه جاي ديگه رفتي؟!

تازه بفهمه هم مهم نيست 

شرايطتو براش توضيح بده كه يه شهر ديگه بودي و دسترسي نداشتي به ايشون

ديگه شمر كه نيست درك ميكنه

برو پيش يه متخصص عزيزم كاري نداره كه هرجا هستي توي هر شهري كه هستي يه متخصص پيدا كن برو پيشش

بعدمتخصص خودم ردم نمیکنه؟باشه ممنون

از كجا ميخواد بفهمه جاي ديگه رفتي؟! تازه بفهمه هم مهم نيست  شرايطتو براش توضيح بده كه يه شهر ...

چون بایدجواب ازمایشوبذارم تو پروندم متخصصم برام ننوشته متوجه میشه بالای جواب ازمایش هم اسم دکتری که نوشته رومیزنه ممنونم