2777
2789
عنوان

بیاید یه لحظه

87 بازدید | 10 پست

یکی از فامیلامون دختر خالم شوهرش گوشی گرفته به دختر خالم گفته 4800 در حالی ک دست دوم گرفته 3500 اونم ناراحت بود میگفت به خاطر یه گوشی دروغ گفته و با شوهرش بحث کرده بیچاره چیکار کنه

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت میگیره چقد😓

منم همینو گفتم ولی انتظار نداشت به خاطر یدونه گوشی شوهرش بهش دروغ بگه میگه گوشی چه قدر ارزش داره ک بخواد به ادم دروغ بگه 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
چقد سختگیرین 

سخت گیر نیس میگه انتظار نداشتم به خاَطر یدونه گوشی بی ارزش بهم دروغ بگه 

شاید شوهرش راستشو میگفت دختر خالت گیر میداد چرا دست دو گرفتی . اونم مجبور شده دروغ بگه .البته احتمال میدما

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
ارزش نداره واسه ادم دروغگو ناراحت شی ...

چیکار کنه بیچاره شوهرشه 😔😔

بگو چقد ارزش داره که بخای با شوهرت بحث کنی 

از پول گوشی ناراحت نشده ک از اینکه دروغ گفته ناراحته

شاید شوهرش راستشو میگفت دختر خالت گیر میداد چرا دست دو گرفتی . اونم مجبور شده دروغ بگه .البته احتمال ...

ن اصلا همچین اخلاقی نداره نمیگه کاری نداره با این چیزا میگه تو این کارا شوهرم خودش میدونه چی بگیره برا خودش