2777
2789
عنوان

شوهر کثافتم

3145 بازدید | 126 پست

بچم هنوز یه ماهشم نشده من تا صبح بیدار بودم اقا از ۶ تا ۶ و نیم بچرو نگه داشته من یه لحظه خوابیدم برگشته میگه من گوه خوردم بچه دار شدم به من میگه تو نمیتونی بچه نگهداری 

مامانم کرونا داره نمیتونه بیاد کمکم😔فقط نیم ساعت خوابیدم دعوا راه انداخت از خونه رفت دلم میخواد وسایلمو جمع کنم بچمو وردارم برم جایی ندارم خدا هیچکسو اینجوری بی کس ول نکنه 

خدا مردا رو میشناخت قابلیت بارداری رو بهشون نداد

همون اوایل بچه رو سقط میکردن نسل بشر منقرض میشد 😂😂😂😂😂

خواهر نداری بیاد کمکت ؟

یا اگه مادر شوهرت بد نیست زنگ بزن بهش بگو 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه بچه شاشيده بهش كه اين حرفو ميزنه؟ مردا همه يه گوه هستن كثافت ها 

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂

شوهر منم اینقد از این حرفا میزنه من که مخلش نمیدم شب ها بچه بلند بشه عمرا بلند نمیشم تا شوهرم پاشه کاراشو بکنه حرص نخور پوستت چروک میشه ✌

من یه عمره خنده رو صورتم قاچاقه

امان از جامعه ی مرد سالار 

باید به شوهرت یاد بدی که تو صرفا یه پرستار بچه نیسیتی و هردوتون به طور مساوی تو نگه داشتن بچه باید کمک کنین 

منطقی بشین باهاش حرف بزن البته مردهای جامعه ی ما فقط به زور و خشونت متوسل هستن

خدا مردا رو میشناخت قابلیت بارداری رو بهشون نداد همون اوایل بچه رو سقط میکردن نسل بشر منقرض میشد 😂 ...

من عاشق بچه ام خدایی 

همه مردها ی جور نیستن

آقا به پیر به پیغمبر من آقا هستم نیاین یه چی بگین بعد بگین چرا نگفتی آقایی   

به مادرت ربطی نداره وظیفه شوهرت کاشته حالا نگه داره هرچیم میخوره به خودش مربوطه ولی باییدد نگهداره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

درکت میکنم منم دست تنها بودم مادرم مریضه نیومد اینقدر نخوابیدم کارم به بیمارستان کشید

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...