بچم هنوز یه ماهشم نشده من تا صبح بیدار بودم اقا از ۶ تا ۶ و نیم بچرو نگه داشته من یه لحظه خوابیدم برگشته میگه من گوه خوردم بچه دار شدم به من میگه تو نمیتونی بچه نگهداری
مامانم کرونا داره نمیتونه بیاد کمکم😔فقط نیم ساعت خوابیدم دعوا راه انداخت از خونه رفت دلم میخواد وسایلمو جمع کنم بچمو وردارم برم جایی ندارم خدا هیچکسو اینجوری بی کس ول نکنه
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
مگه بچه شاشيده بهش كه اين حرفو ميزنه؟ مردا همه يه گوه هستن كثافت ها
اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂
به مادرت ربطی نداره وظیفه شوهرت کاشته حالا نگه داره هرچیم میخوره به خودش مربوطه ولی باییدد نگهداره
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب