2777
2789
عنوان

شما چی میگین؟+اسکرین

520 بازدید | 16 پست

کل روز بهم زنگ نمیزنه میگ کار دارم اخر شبا زنک میزنه یساعت حرف میزنیم با صبا صبخیر میگه

کارگاه دارع با ۱۰ تاکارکر

باهاش کاتم کردم چن وق پیش از سرکار اومدم دیدم داره با مامانم صخبت میکنه من پریسا رو دوسدارم بجز اون باکسی نمیتونم

دیشب حالم بود(خودم میدونم از دلتنگی بود)با مامانم کار داشت مامانم گف پریسا یکم حالش خوب نیس بعد حرف زدیم هرچقد اصرار کرد برم دکتر گفتم گف چیکار کنم گفتم بیا بریم ی دور بزنیم کف باشه بااون حالم موهامو بافتم ارایش کردم ددساعت منتتظز نشستم اخراش با گریع منتظز بودم

https://uupload.ir/files/c2l_screenshot_20210307-070618.png

اینو داد شب موقع خوابم ی زنگ نزد حالم بهتره یا نه

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

عزیزم حساس نشو اینجوری دلزدش میکنی عب نداره حالا نشده دیگه ول کن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتي ميگي نظر شما چيه يعني خودت داري حق رو به اون ميدي ميخواي مطمئن شي . سخت نگير عزيزم . فرصتي كه خر دو آروم بودين بهش بگو من هميشه رو حرف تو حساب بازميكنم  و برنامه دارم . اينجور بيخبريها ناراحتم ميكنه . ببين بعد ١٣ سال زندگي همسرم هنوز اينكاراشو داره و وقتي من منفجر ميشم ميگه خب پيش اومد نتونستم كاري كنم. ميبيني خيلياشون اينطورين

یه کم ازش فاصله بگیر

نه با قهر

به این صورت کهزندگیتو شاد کن و خیلی حساسیت نشون نده به نیومدنش

دوست داشته باشه خودش کشیده میشه سمتت نیومدم تو زندگیتو شاد کردی چیزی از دست ندادی

💕 دعای نی نی سایتیا عجیب گیراست 💕                                💖لطفا دریغ نکنین💖                                              💓 دوستون دارم💓

عزیزم باید ب این شرایط عادت کنی همونطور ک من عادت کردم ،شغل آزادو کارگرداشتن و درگیر سفارش گرفتن و تحویل دادن و خریدونصب دستگاه باشه دیگ کلازندگیت اینطوریه اصولااینطورمردادروغ چرادغدغه اصلیشون کارشونه و خیلی هم احساساتی نیستن 

الان دیگ ناآروم نیستم 😸🤚
نصاب اینابهوونش بوده کدوم نصاب شب میادومیره خونه صاحب کار؟؟؟

ی دستگاهی گرفته از مشهد ک نصابش از مشهد اومده گیلان

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓