2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم یعنی

173 بازدید | 17 پست

سلام دوستان گلو درد دارم بدون سرفه و آبریزش مختصر بدون عطسه اصلا بدن درد ندارم بنظرتون میتونه کرونا باشه؟

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸

منم مثل توام

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی خیلی ذهنم رو درگیر کرده اینایی که کرونا میگیرن وقتی میرن قرنطینه ببخشید خب دستشویی جدا که نمیتونن داشته باشن شاید یه خونه فقط یه دستشویی داشته باشه اگه از همون استفاده کنن بقیه مبتلا نمیشن 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 

جایی رفتی یا خونه بودی ؟؟از کی گلو درد داری 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

وای استرس کرونا از خود کرونا بدتره ...

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

من سوزش گلو داشتم ی روز اسهال شدم که با قرص خوب شد 

بی اشتها بودم بدن درد شدید داشتم بعد یک هفته سرفه ام شروع شد الانم ۴ هفته گذشته هنوز سرفه دارم معدم هم هنوز به حالت عادی برنگشته.

دکتر گفت برو تست بده نرفتم و تو خونه قرنطینه ام 

دیگه نمیدونم کروناست یا نه ولی همسرم خداروشکر از من نگرفته 

گفتم من که جایی نمیرم تست هم بدم بگه کروناست بدتر استرس وارد میشه بهم خداروشکر بهترم از روزای اول

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
یه چیزی خیلی ذهنم رو درگیر کرده اینایی که کرونا میگیرن وقتی میرن قرنطینه ببخشید خب دستشویی جدا که نم ...

چرا منم از همین دستشویی مشترک مبتلا شدم با اینکه دوتا ماسک داشتم ،بعد رفتن همسرم به دستشویی کامل ضد عفونی میکردم

تهویه هم داشت ولی خب بازم گرفتم