a_1374 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 891 عنوان بی خواستگاری 2992 بازدید | 136 پست خانما میشه برام دعا کنید ازدواج کنم شاید دعای شما در حق من مستجاب شد خسته شدم از کنایه شنیدن اصلا خواستگار ندارم انگار مردا دارن منقرض میشن . عشقم جونم زندگیم وکاااااالت آرزمه خانم وکیل شم روزی که خبر قبولیمو بشنوم تولد دوباره منه خیلیییییی زحمت میکشم برای آرزوم 1399/12/17 | 05:53 31 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92899 منم ندارم خواستگار هرچی خیره کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
artisام عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 21358 انشاللهه شمام برا من دعا کن منم مجردم 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه
ال_سا_نا عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 9406 من هم خوشکلم هم تحصیل کرده اما خواستگار ندارم به نظرم چیز بدی هم نیست:| اصلا چرا اهمیت میدی این مساعل شخصیه
a_1374 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 891 منم ندارم خواستگار هرچی خیره اطرافیان چیزی نمیگن؟ عشقم جونم زندگیم وکاااااالت آرزمه خانم وکیل شم روزی که خبر قبولیمو بشنوم تولد دوباره منه خیلیییییی زحمت میکشم برای آرزوم
a_1374 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 891 انشاللهه شمام برا من دعا کن منم مجردم انشاالله ازدواج خوبی داشته باشی عشقم جونم زندگیم وکاااااالت آرزمه خانم وکیل شم روزی که خبر قبولیمو بشنوم تولد دوباره منه خیلیییییی زحمت میکشم برای آرزوم
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92899 اطرافیان چیزی نمیگن؟ میگن ولی توهین و تیکه نه شوخی ... منم شوخی میکنم هرکسی یک قسمتی داره کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
artisام عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 21358 من هم خوشکلم هم تحصیل کرده اما خواستگار ندارم به نظرم چیز بدی هم نیست:| اصلا چرا اهمیت میدی این مسا ... بار منفی داره خوب 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه
a_1374 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 891 من هم خوشکلم هم تحصیل کرده اما خواستگار ندارم به نظرم چیز بدی هم نیست:| اصلا چرا اهمیت میدی این مسا ... آخه اطرافیان اذیت میکنن عشقم جونم زندگیم وکاااااالت آرزمه خانم وکیل شم روزی که خبر قبولیمو بشنوم تولد دوباره منه خیلیییییی زحمت میکشم برای آرزوم
حباب12 عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 4588 خوبه 74 هستی، 😐 چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔
a_1374 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 891 توسل کن،هر روز نماز امام زمان بخون مرسی عشقم جونم زندگیم وکاااااالت آرزمه خانم وکیل شم روزی که خبر قبولیمو بشنوم تولد دوباره منه خیلیییییی زحمت میکشم برای آرزوم
artisام عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 21358 انشاالله ازدواج خوبی داشته باشی فدا عزیزم انشالله که نفست حقه همچین تو و همه مجردا 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه