2777
2789
عنوان

عمل لابیاپلاستی

177 بازدید | 12 پست

سلام دوستان عزیز من ۴ روزه عمل لابیاپلاستی و افتادگی رحم و مثانه و هموروئد عمل کردم درد خیلی زیادی دارم جوری که به سختی میتونم راه برم و دردش وحشتناکه.کسی تجربه ای داره که این درد زیاد برای کدوم عمله؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون که گفتم یه بار بیهوش بشمو دوره نقاهت همشو با هم رد کنم که راحت شم ولی واقعا درد زیادی دادم و ناحیه کلیتوریسمم کبود شده و هنوز سوند بهم وصله و تا یه هفته باید باشه

بهت شیاف و امپول ضددرد و ... دادن ؟ 

شیاف که بخاطر امل هموروید نمیتونم بزنم.بهم مسکن مفنامیک اسید داد هر ۸ ساعت که زیاد جواب نمیده.و گفت مداقع درد شدید مسکن ناپروکسن بخوریم یا امپولکترولاک بزنیم.من قبل خداب که بتونم بخوابم یه مفنامیک با یه ناپروکسن با هم میخورم

درخواست پمپ درد میدادی .‌ 

نمیدونستم اینو.چجوریه؟کجا میزاشتن.الان سوند هم بهم وصله ادرارم میره تو کیسه.لولش که وسط پامل میگیره به کلیتوریس دردش و وحشتناک کرده و اینکه خیلی امروز ورمش زیاد شده

نمیدونستم اینو.چجوریه؟کجا میزاشتن.الان سوند هم بهم وصله ادرارم میره تو کیسه.لولش که وسط پامل میگیره ...

از بیمارستان درخواست بده . 

عین سرمه موصل میشه به دستت .‌هر وقت درد داشتی دکپه داره فشار میدی ‌ . قیمتشم ۳۰۰ هزار تومکا فکر کنم .

خیلی خوبه .  از اون بگیرین .

من سز شدم از اون استفاده کردم 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

فکر کنم طبیعی باه به هر حال عملت سنگین بوده عزیزم

من خواهرم یه لابیاپلاستی رو انجام داده بود اونقدری سخت نبود براش البته دکترشم خانم دکتر شیرین شمس بود خیلی دکتر خوبین

اما خب چندتا همزمان خیلی فرق میکنه