1saji7 مدیر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 عنوان عشق / نفرت | مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 165 پست آیا میشه از پس نفرت عشق به وجود بیاد؟ شما داشتین این تجربه را؟ راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡ 1399/12/17 | 01:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلوین_سپهر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2938 حالا اون که میدونه یه مدت یکاری کن فک کنه حالت ازش بهم میخوره میاد طرفت اجراش کن بیا ... باشع عشقمولی چجوری اینطوری رفتار کنم
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 ب چیت😂 لورل و هاردی🤣🤣🤣🤣 اسمشو گذاشتم لورل راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 دهنت😂😂 ن ادم عاشق دلش نمیاد ایشالا امام حسین مثه نظری ک ب تو کرد ب منم نگاه کنه حاجتمو بده ان شاالله من خیلی بدجنسم گفته تو که یه روزی عاشقم میشی دارم برات ولی همچنان ادامه میدمامشب زود خوابیده فردا میخوام شورش بپا کنم و قهر و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 باشع عشقم ولی چجوری اینطوری رفتار کنم خیلی سخته راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
دلوین_سپهر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2938 من یک ماهه کلا از این رو به اون رو شدم من خیلی خیلی حالم بده که یه خودکشی ناموفق داشتم ناجیم هم حامد ... عزیزم فقط ب خدا پناه ببرت سعی تو بکن دعاتم بکنهر چی صلاح بدونهدر ضمن اسمتم بگو جز چهل نفر نماز شبم امشب بگمت
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 باشع عشقم ولی چجوری اینطوری رفتار کنم راحتمثلا جایی بود بمون تو اتاقنگاهش نکنسعی کن هم کلام نشییجوری که انگار ازش متنفری و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 عزیزم فقط ب خدا پناه ببر ت سعی تو بکن دعاتم بکن هر چی صلاح بدونه در ضمن اسمتم بگو جز چهل نفر نماز ... منم بگوووو و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
دلوین_سپهر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2938 ان شاالله من خیلی بدجنسم گفته تو که یه روزی عاشقم میشی دارم برات ... نکن اینکارو گناه داره
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 من یک ماهه کلا از این رو به اون رو شدم من خیلی خیلی حالم بده که یه خودکشی ناموفق داشتم ناجیم هم حامد ... به خدا پناه ببر عزیزم و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 وای چرا خودکشی؟😢عزیزم حالم از خودم بهم میخوره منی که بمب خنده بودم تنها اشکی که از چشمام میومد اشک شوق بود الان شدم مرده متحرک راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 به خدا پناه ببر عزیزم 😓 راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 حالم از خودم بهم میخوره منی که بمب خنده بودم تنها اشکی که از چشمام میومد اشک شوق بود الان شدم مرده م ... خوب میشیصبور باش این روزا میگذره جانم و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...