2777
2789
عنوان

عشق / نفرت

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 165 پست
ای جان ایشالا ک بهم برسید عاشقا😂 منو سپهر ت و همکلاسیت اسی و پسرخاله اش ایشالا😇😁

الهی آمین  

من که مطمئنم باهم ازدواج میکنیم

بهم میگه هیشکی و پیدا نمکنی بیشتر از من دوست داشته باشه 

خودمم همین فکر و میکنم

خیلییی خوبه

خیلی دوسم داره

دقیقا همونی که تو فکرم بود

و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همین دگ من پسرخاله ی تورو نمدونم ولی سپهرمن مغروره چ بسا منم برم جلو مغرورترشه فامیلم هستیم بدتر ...

هی چی بگم انشاءالله هم تو به آقا سپهرتون می‌رسی هم من به لورلم❤️🤣

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
میبینی چه مکافاتیه منی که ازش یه زمان متنفر بودم حالا دیوونش شدم و برای از دست ندادنش شبو روز نمیشن ...

خوش باش بازم چون عشقت یه سرفه نیست

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
خوش باش بازم چون عشقت یه سرفه نیست

طرفه

آفرین ب تو می‌دونی این خیلی غیر مستقیم رفتارش داد میزنه منو میخاد با اک فیک امتحانم کرده و خیلی کار ...

نشون نده اصن

اینی که من میگم و اجرا کن

یه مدت به شدت سنگین شو

هرجا هس فرار کن ازش

انگار ازش بدت میاد

یجوری بی اهمیت باش که بری رو مخش

میاد طرفت 

اوایل شوکه میشه

بعد یکاری میکنه از دستت نده

و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...                
یه لگدی تو بچگی از من خورد این میگه هنوز یادش میوفتم پام درد میگیره     فعلا هردومون دار ...

من دلیل نفس هام شش سال ازم بزرگتره

می‌دونی غیرمستقیم اونم میدونه من دوسش دارم😑 کراش در کراشیم😂 ارع من اصن باهاش حرف نمیزنم

بدبختترینتون منم هی