1saji7 مدیر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 عنوان عشق / نفرت | مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 165 پست آیا میشه از پس نفرت عشق به وجود بیاد؟ شما داشتین این تجربه را؟ راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡ 1399/12/17 | 01:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پالتوزرشکی عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 3248 عزیزم❤️😓 میبینی چه مکافاتیه منی که ازش یه زمان متنفر بودم حالادیوونش شدم و برای از دست ندادنش شبو روز نمیشناسم من یه خورده زندگی تو مشکلاتم دارم که اونم به زودی حل میشه و از بین میره.🤌🌚
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 ای جان ایشالا ک بهم برسید عاشقا😂 منو سپهر ت و همکلاسیت اسی و پسرخاله اش ایشالا😇😁 الهی آمین من که مطمئنم باهم ازدواج میکنیمبهم میگه هیشکی و پیدا نمکنی بیشتر از من دوست داشته باشه خودمم همین فکر و میکنمخیلییی خوبهخیلی دوسم دارهدقیقا همونی که تو فکرم بود و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
دلوین_سپهر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2938 میبینی چه مکافاتیه منی که ازش یه زمان متنفر بودم حالا دیوونش شدم و برای از دست ندادنش شبو روز نمیشن ... درکت میکنمچکارته
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 خب همین دگ من پسرخاله ی تورو نمدونم ولی سپهرمن مغروره چ بسا منم برم جلو مغرورترشه فامیلم هستیم بدتر ... هی چی بگم انشاءالله هم تو به آقا سپهرتون میرسی هم من به لورلم❤️🤣 راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
پالتوزرشکی عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 3248 درکت میکنم چکارته نامزدیم الان من یه خورده زندگی تو مشکلاتم دارم که اونم به زودی حل میشه و از بین میره.🤌🌚
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 میبینی چه مکافاتیه منی که ازش یه زمان متنفر بودم حالا دیوونش شدم و برای از دست ندادنش شبو روز نمیشن ... خوش باش بازم چون عشقت یه سرفه نیست راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 خوش باش بازم چون عشقت یه سرفه نیست طرفه راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 آفرین ب تو میدونی این خیلی غیر مستقیم رفتارش داد میزنه منو میخاد با اک فیک امتحانم کرده و خیلی کار ... نشون نده اصناینی که من میگم و اجرا کنیه مدت به شدت سنگین شوهرجا هس فرار کن ازشانگار ازش بدت میادیجوری بی اهمیت باش که بری رو مخشمیاد طرفت اوایل شوکه میشهبعد یکاری میکنه از دستت نده و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
پالتوزرشکی عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 3248 ای جانم مبارکه ممنون من یه خورده زندگی تو مشکلاتم دارم که اونم به زودی حل میشه و از بین میره.🤌🌚
دلوین_سپهر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2938 هی چی بگم انشاءالله هم تو به آقا سپهرتون میرسی هم من به لورلم❤️🤣 ب چیت😂
پالتوزرشکی عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 3248 خوش باش بازم چون عشقت یه سرفه نیست هعی مگه کارای اونا میذاره خوش باشم😞 من یه خورده زندگی تو مشکلاتم دارم که اونم به زودی حل میشه و از بین میره.🤌🌚
دلوین_سپهر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2938 نشون نده اصن اینی که من میگم و اجرا کن یه مدت به شدت سنگین شو هرجا هس فرار کن ازش انگار ازش بدت ... میدونی غیرمستقیم اونم میدونه من دوسش دارم😑کراش در کراشیم😂ارع من اصن باهاش حرف نمیزنم
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 یه لگدی تو بچگی از من خورد این میگه هنوز یادش میوفتم پام درد میگیره فعلا هردومون دار ... من دلیل نفس هام شش سال ازم بزرگتره راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 میدونی غیرمستقیم اونم میدونه من دوسش دارم😑 کراش در کراشیم😂 ارع من اصن باهاش حرف نمیزنم بدبختترینتون منم هی راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡