2777
2789
عنوان

عشق / نفرت

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 165 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=180084860]ن باو چرا داغون شه قانون میگ اگ مثلا منوسپهر هم فرکانس و هم ارتعاش و هم مدار باشیم بهم میرسیم پ بای ...[/QUOTE

گوگل کنم قانون جذب برام میاره؟؟

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
حس میکنم میرسین بهم براتون دعا میکنم

وای ممنونم عزیزم

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
اسی قانون جذبو دست کم نگیر

باش 

ووووش هی میگی اسی استرس میگیرم میگم کیو میگه🤣🖐🏻

آقا ناراحت میشه ها اون خیلی آن تایمه سریع استوریامو میبینع چک نکنم چک نمیکنن ها من سپهرو میشناسم

بعد یه مدت حس میکنه بهش بی اهمیت شدی

تلاش میکنع بفهمه چته

تو هی بگو چیزی نیس

بعد میاد بهت ابراز علاقه میکنه

و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...                
دورت بگردم چقدر ذوق کردم

ذوقم داره