2777
2789
عنوان

دیجی ‌کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 32 پست
نه بحث پز دادن نیست چرا اینقدر الکی قضاوت میکنی ..منظورم اینه ک اینقدر پول ایران بی ارزش شده و اینقد ...

خب بد نوشته بودی گلم آخه!

آره پول ایران به شدت بی ارزش شده، اما دلیل اصلی اینا بی ثباتیه، اینکه هرکسی هرجور دلش میخواد قیمت رو زیاد میکنه و هیچی هم نمیشه. ولی مردم گناه دارن، توی یه تاپیکی بحث این بود که مثلا مهریه رو کردن سالی 1 دونه سکه چون میگن آقایون تحت فشار اقتصادین و درامد ندارن انقدر، من اونجا برام سوال شد که با اون سالی 1 سکه دقیقا خانم چه جوری قراره زندگی کنه؟

خب ما پولمون بی ارزشه واقعا، چرا هیچیمون به هیچیمون نمیخوره؟ پولمون بی ارزشه، درامده باید بالا باشه، اگه بالا نیست پس این قانون چی میگه که آقایون نمیتونن مهریه پرداخت کنن؟!

بعد اگه مشکل اقتصادی هست چرا واسه خانم ها اون یک سکه قراره کافی باشه برای یک سالشون؟

بعد اگه اون یه سکه کافیه، پس قیمت های کالاهای عادی حتی چرا این شکلیه؟

بحث از تاپیک خارج شد   

خب بد نوشته بودی گلم آخه! آره پول ایران به شدت بی ارزش شده، اما دلیل اصلی اینا بی ثباتیه، اینکه هرک ...

من که سر شدم دیگه اصلن از قیمت هیچی تعجب نمیکنم خریدم میرم نگاه قیمتا نمیکنم میخرم میام چون واقعا دیوونه کننده است بخای بهش فکر کنی قیمت همه چی چندین برابر شده 

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من که سر شدم دیگه اصلن از قیمت هیچی تعجب نمیکنم خریدم میرم نگاه قیمتا نمیکنم میخرم میام چون واقعا دی ...

نه اصلا بحث فکر کردن به قیمت نیست، من هم بیرون خرید میرم قیمت نگاه نمیکنم قبلا هم نگاه نمیکردم. قیمت کالاها رو حتی نمیدونم واقعا چقدره حتی حدودی هم ازم بپرسن (به جز اونایی که جدید ازدیجی گرفتم و اعصابم از کاراش خرد شده   ). اتفاقا خودمم به همه همین حرف شما رو میزنم که انقدر عادت کردیم که یه شبه قیمت همه چی صد برابر شه هم تعجب نمیکنیم. ولی دیجی کالا رو آدم بهش برمیخوره انقدر علنی اینجوری رفتار میکنه. انگار داره میگه همینه که هست شهر هرته، دلم میخواد.

آدم ازش خرید میکنه کالای سوپرمارکتی رو یهو عادی حساب میکنه میشه دو تا سبد خرید، جدیدا یه روش ارسال دیگه هم علم کرده به اسم ارسال توسط فروشنده! سه تا وسیله که تا نیم ساعت قبل توی سبد خریدت ارسال همزمان از انبار دیجی کالا بوده یهو میشه سه تا ارسال مجزا که از حداقل خرید بیاد همه اش پایین تر. سه بارم باید علاف شی تحویل بگیریشون.
از همه اعصاب خرد کن تر احترام نذاشتنش به وقت آدماست که جدیدا دو سه بار میندازه عقب تحویل رو، همون روزم خبر میده که انداخته عقب. در صورتی که مثلا کار مهمی داشتی و فقط بخاطر تحویل گرفتن اون کارت رو جابه جا کردی. یه وقتایی که حتی یادش میره خبر بده که اون روز نمیاره! بازه ی ساعتاشم جدیدا بهش کلمه ی حدودی رو اضافه کرده، ساعت 18-21 رو انتخاب میکنی یهو ساعت 23:30 میاد، یا 17:30 زنگ میزنه میگه در خونتونم!

من قبلا خیلی خیلی از دیجی خوشم میومد ولی توی این دو سه هفته خیلی رفتارش تغییر کرده بدم اومده، اصلا انگار تغییر مدیریت داده یکی دیگه داره اداره اش میکنه با روش خودش