بچه ها دیجی کالا قبلا برای خرید اول ۳۰ تومن تخفیف میداد با ارسال رایگان.
الان هم هست یا حذف شده؟؟؟؟
خدا یا امیدم فقط به تو هست کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم
خدا یا امیدم فقط به تو هست کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم
چه شاهکار شده دیجی کالا. تا همین چند روز پیش هزینه ی ارسالش 15 تومن بود برای کالای عادی زیر 200 تومن. من چند روزه دارم امتحان میکنم هی فکر میکنم سیستمشون قاطی کرده، هزینه ارسال میزنه 29500 تومن!
چه شاهکار شده دیجی کالا. تا همین چند روز پیش هزینه ی ارسالش 15 تومن بود برای کالای عاد ...
من سیم کارتمو گم کردم.با یه شماره جدید ثبت نام کردم سفارش داشتم دیدم نوشته هزینه پست ۲۵ تومن
عزیزم کسی نیومده اینجا پز بده که 30 تومن پوله یا نه!
این رفتار تغییر ناگهانی قیمت دوبرابری اون هم با تغییر مرزش رفتار سازمانی غلطیه. قدری در این زمینه مطالعه بفرمایین متوجه میشین چی میگم.
ضمنا کسی نمیاد برای کالای عادی که خودش اونقدر نمی ارزه و همه جا هم پیدا میشه 30 تومن بده بیارنش. شما دوست داری این کارو انجام بدی و فکر میکنی بقیه میگن وای چه پولداره بحثش جداست
(همین دوست استارترمون هم الان بر اساس همون مقدار تخفیف دارن از دیجی کالا خرید میکنن ها).
عزیزم کسی نیومده اینجا پز بده که 30 تومن پوله یا نه! این رفتار تغییر ناگهانی قیمت دوبرابری اون هم ...
نه بحث پز دادن نیست چرا اینقدر الکی قضاوت میکنی ..منظورم اینه ک اینقدر پول ایران بی ارزش شده و اینقدر همه چی گرون شده ک دیگه 30 تومن پولی نیس .. وگرنه سی تومن پزش کجا بود
قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑