2789
عنوان

امام رضا❤

83 بازدید | 8 پست

امام رضا جانم 

خدارا شکر میکنم که شما را دارم

امیدی دارم برای زندگی

میدانم نگاهم میکنی میدانم حواست به من هست

چرا که دیگر جز تو کسی را ندارم که برایم سرمنشا ارامش و سرمشق زندگی ام باشد

امام رضا جانم دلم خیلی برایت تنگ شده …..

برای گوشه نشینی های صحن گوهرشاد ..

برای زرق و برق صحن انقلاب

برای حس رهایی میان صحن آزادی

برای صدای مناجات سحر گاهانه  برای صدای نقاره

امام رضا جانم چند وقتیست که زائرتان نیستم دلم شکسته گدا نمیخواهی؟

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

اخ کنیزتم امام رضاااا منو بطلب خونتتااا .من دلم پیش توعه پیش مهربونیته. میخوام مثل همیشه گره ازکارم واا کنیییی

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

اینجا ست که طبیبی ندارد نوبت/ هر دل که شکسته تر بود پیش تر است

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آقای مهربانی‌ها به تو از دور سلام😔

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

امشب یه نگاه به دفترچه خاطراتم انداختم یه چیزی رو ازش خواسته بودم بعدش بهش گفتم حاجتمو دادی میام تو همین صفحه ثبت میکنم حاجتمو گرفته بودم 

بعد یه مدت 

امشب دوباره چشمم افتاد به اون صفحه اشک تو چشام جمع شد 😢

قربون مهربونیش بشم که ناامید نکرد

وقتی تصمیم به انجام کاری گرفتی درهای دو دلی را ببند
آقای مهربانی‌های به تو از دور سلام😔

😔منم دلم تنگشه 

فقط سهمم ازشون خواب دیدنه😭

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
امشب یه نگاه به دفترچه خاطراتم انداختم یه چیزی رو ازش خواسته بودم بعدش بهش گفتم حاجتمو دادی میام تو ...

اره واقعا خیلی مهربونه 😍عشقه عشقققق

😔منم دلم تنگشه  فقط سهمم ازشون خواب دیدنه😭

منم همینطور چقدر خواب میبینم که دارم میرم مشهد😭

منم همینطور چقدر خواب میبینم که دارم میرم مشهد😭

ان شالله قسمت همه بشه قسمت ماام بشه