2777
2789
عنوان

چه شغلی دارین؟

134 بازدید | 13 پست

و بگین چجوری میشه ب این شغل وارد شد و درامدش چقدره؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو شرکت کشتیرانی هستم.لیسانس مترجمی داشتم

توی کشتی کار میکنی؟

حتما باید لیسانس باشی یا فقط مسلط،بودن ب زبان کافیه؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

تو شرکت کشتیرانی هستم.لیسانس مترجمی داشتم

این لیسانسو حتما باید از دانشگاه گرفت یا از این بیرونا ک کاردانی و کارشناسی تدریس میکنن هم قبوله؟

اره شاید هم بر نگرده یه جور ریسک درامدش پ ل و مزایا نیست بیشتر عاطفیه  

خب ما آدم ها پول درمیاریم تا رفاه بدست بیاریم

سرمایه گذاری عاطفی روی آدم ها، دقیقا بهمون رفاه رو هدیه میده، اینکه بچه خودشو بکشه تا مادرش سختی نکشه یا محبت کنه بهمون

البته من توقعی ندارم اما خب هر عملی یه نتیجه ای داره، محبت محبت میاره

توی کشتی کار میکنی؟ حتما باید لیسانس باشی یا فقط مسلط،بودن ب زبان کافیه؟

نه شرکت کشتیرانی،واسه حمل و تقل بین المللیه.باید مدرک دانشگاهیت یا مترجمی باشه یا مدیریت بازرگانی و صنعتی

خب ما آدم ها پول درمیاریم تا رفاه بدست بیاریم سرمایه گذاری عاطفی روی آدم ها، دقیقا بهمون رفاه رو هد ...

نه متاسفانه اگر برای بچه کاری بکنی هیچ توقعی نباید داشت چون مطمئن باش بعدش با گفتار و کردارش نابود میشه گاهی باید در همون شرایط سخت تو کمکش و و سرمایه ات و در اختیارش بزاری پس برای بزرگ کردن بچه نباید توقع سود مالی و عاطفی داشت همین که رشدشو ببینی و پیشرفت هاشو باید قاتع بودکه البته مادر چیزی جز این نمیخواد