2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد یا حس سوزن سوزن شدن و داغ شدن؟  وزنتون زیاد نیست؟

ن فقط درده بهشم دست میزنم دردناکه فقط وزنم زیاد نیست فقط یکم شکم دارم ک اونم بعد از زایمان ثابت مونده ولی درکل وقتی سرپام یا یه وقتایی پا میشم راه میرم درد میگیره 

بیشتر عصبیه و به خاطر ورزش نکردنه  ولی اگه ادامه داشت یک دکتر برو یک‌ موقع کیستی چیزی نباشه

دکتر زنان رفتم گفت دارو میدم برا عفونت اگر خوب نشد عکس باید بگیریو سونو داپلرو داخلی بدی شاید از عصباش باشه پرسید سابقه کیست داری ک گفتم ن آخه اطرافیانم کیست داشتن خیلی دردای شکمی داشتن یا موقع پریود اذیت میشدن ولی من اصلا مشکلات اینطوری ندارم

دکتر زنان رفتم گفت دارو میدم برا عفونت اگر خوب نشد عکس باید بگیریو سونو داپلرو داخلی بدی شاید از عصب ...

گاهی وقتا مشکلات زنان یا عفونت های ادراری درد کشاله ران میده 

چون درداش بهم مربوطه 

اره هم مشکلات زنان هم عفونت و در نظر داشته باش 

سونو داپلر خوبه برای عروق 

پیگیر باش حتما

گاهی وقتا مشکلات زنان یا عفونت های ادراری درد کشاله ران میده  چون درداش بهم مربوطه  اره ...

خودم حدس میزنم چون افتادگی مثانه دارم اون فشار میاره ب کمرو کشاله رانم ولی دکتر میگه از اون نیست