2777
2789
عنوان

Hpv 16 cin2

| مشاهده متن کامل بحث + 34962 بازدید | 182 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیمار دکتر بهتاش هستم و خیلییییی دکتر ماهریه، ولی زود عمل کنن چون سین ۲ پسرفت میکنه

سلام شما سین چند بودی عمل کردی یا ن 

درسته ک سین دو رو بعضی وقتا فرصت میدن و عمل نمیکنن! 

منم میخوام برم پیش بهتاش

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥
عزیزم پسرفت میکنه منم ۶ ماه پیش cin2بودم الان تستم شدcin1

سلام چ تایپی داشتی گلم دکترت کی بود 

تواین مدت 6ماه چ چیزایی رورعایت کردی ازنظر تغذیه ورزش و چ مکمل هایی 

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥
بله بعد از عمل مخروط برداري رحم ،اچ پي ويم منفي شد ،ولي همش تحت درمانم ، چون دكترم گفت احتمال بازگشت ...

خدارووشکر 

تایپ چند داشتی عزیزم؟

منظورت از تحت درمان بودن تست پاپ اسمیر هست؟

💙💙💙
تايپ ١٦ و ٥٣ ، بله عزيزم هر ٦ ماه يكبار ميرم يكبار كولپوسكوپي يكبار تست پاپ اسمير و اچ پي وي 

خداروشکر دیگ کلا منفی شد؟ خیلی خوشحال شدم برات عزیزدلممم

دارویی هم استفاده میکردی؟

💙💙💙
خداروشکر دیگ کلا منفی شد؟ خیلی خوشحال شدم برات عزیزدلممم دارویی هم استفاده میکردی؟

مرسي عزيزم ، حالا باز بايد تكرار كنم . يكبار بعد از عمل كه كلا منفي شد ، باز ١ آبان بايد تكرار كنم آزمايش اچ پي وي و پاپ اسمير رو ، من فقط زينك و ويتامين سي و حدودا ٦ ماه پاورفيت خوردم ، ولي اينارو خوردم توي منفي شدن تاثيري نداشت ، و مصرف اينا دقيقا يك سال قبل از عملم بود كه اون موقع سين ١ بودم ، كلا تاثيري نداشت ، تازه پيشرفت هم كرد كه ديگه عمل كردم . فكر ميكنم بدن ها با هم فرق داشته باشه ولي براي من كه دارو تقويتي هيچ تاثيري نداشت 

خداروشکر دیگ کلا منفی شد؟ خیلی خوشحال شدم برات عزیزدلممم دارویی هم استفاده میکردی؟

و اينكه من همون موقع كه فهميدم سين ١ هستم ، يكسال قبل از عملم بود دقيقا كه واكسن گارداسيل هم زدم . 

نه مال من نوع ١٦ و ٥٣ بود پارسال سين١ بود امسال شده سين ٢ هنوز هم بچه نيوردم عمل مخروط برداري بايد ا ...

مال من ۱۶ و ۴۳ ، منم بچه ندارم و سین ۲ ام بهمم گفتن عمل ، نمیدونمم چی کار کنم

به نظر من كه بايد عمل كنيد ولي اگر دودل هستي نظر چند نفر ديگه هم بگير عزيزم

مخروط برداری همون عمله؟؟ چون به من گفتن دهانه رحم ازش یکم برمیدارن ، و اینکه شما عمل کردی مشکلی نداشتی؟ عوارضی نداشتی؟