2777
2789
عنوان

Hpv 16 cin2

| مشاهده متن کامل بحث + 34962 بازدید | 182 پست
سلام ببخشید پیش کدوم دکتر رفتید؟کامل خوب شدید الان؟

سلام ارديبهشت پيش بهتاش عمل كردم هم جواب پاتولوژي بعد از عملم خوب شد و هم بعد از چهار ماه كه از عملم گذشت تست پاپ اسمير دادم و اچ پي وي ، جواب جفتش خوب بود و ويروس غير فعال شده بود ، ولي كلا بايد هر ٦ ماه يكبار برم پيش بهتاش يه دفعه كلپوسكوپي و يك دفعه تست اچ پي وي و پاپ اسمير . هي تكرار شه ، چون دكتر گفت احتمال بازگشت مريضي هست ،ولي كم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ارديبهشت پيش بهتاش عمل كردم هم جواب پاتولوژي بعد از عملم خوب شد و هم بعد از چهار ماه كه از عملم ...

ای وای من بهتاش نمیشناختم. رفتم پیش دکتر هاشمی بیمارستان خاتم الانبیا.زنگ زدم دیروز به بهتاش گفت فقط کلوپوسکوپی خودشو قبول داره و واسه همین معاینه نمیکنه.نمیدونم چیکار کنم

[QUOTE=214134396]ای وای من بهتاش نمیشناختم. رفتم پیش دکتر هاشمی بیمارستان خاتم الانبیا.زنگ زدم دیروز به بهتاش گفت فقط ...[/QUOTE

بهتاش همینجوریه فقط کولپو خودشو قبول داره . هاشمی هم خوبه من دکتر اولیم شیوا وحیدی بود همون خاتم اونم خیلی خوب بود شما مشکلت چیه دقیقا

[QUOTE=214134396]ای وای من بهتاش نمیشناختم. رفتم پیش دکتر هاشمی بیمارستان خاتم الانبیا.زنگ زدم دیروز ...

سلام عزیزم خوبی ،شما که cin2 بودین و عمل کردین میشه بطفا بگید چه نوع عملی انجام دادین ؟!؟و الان حالتون چطور هست و کدوم تیپ hpv رو‌داشتید ?!

سلام عزیزم خوبی ،شما که cin2 بودین و عمل کردین میشه بطفا بگید چه نوع عملی انجام دادین ؟!؟و الان حالت ...

سلام hpv 16 و ٥٣ داشتم . سين ٢ كه داشت به سمت سين ٣ ميرفت توي آزمايش آي اچ سي نشون ميداد اينو ، الان هفت ماهه كه عمل كردم ، و بعد از عملم همه آزمايش ها عالي بود و اچ پي وي هم منفي شد ولي هر ٦ ماه بايد برم چكاب چون دكتر گفت احتمال داره برگرده. ولي خيلي احتمالش كمه ,عمل مخروط برداري رحم انجام دادم عزيزم

سلام hpv 16 و ٥٣ داشتم . سين ٢ كه داشت به سمت سين ٣ ميرفت توي آزمايش آي اچ سي نشون ميداد اينو ، الان ...

خیلی ممنون از اینکه جوابمو دادین 🙏🙏🙏ایشاله که همیشه سلامت و تندرست باشید 

[QUOTE=214134396]ای وای من بهتاش نمیشناختم. رفتم پیش دکتر هاشمی بیمارستان خاتم الانبیا.زنگ زدم دیروز ...

سلام عزیزم خوبی شما 

من کولپوسکوپی و بیوپسی انجام دادم جواب اومد سین دو

اولین بار بود ک تست پاپ دادم و فهمیدم ک همچین مشکلی هس 

نوع hpv ویمو نمیدونم چنده 

سین دو حتما عمل میخواد؟

بهتاش وقت گرفتم برم یعنی کولپرسکوپی منو قبول نمیکنه؟ دوباره بایدبدم؟  امکانش هس عمل نکنه و دارو بده؟ 

ممنون میشم جوابمو بدی لطفا مرسی

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥
سلام عزیزم خوبی شما  من کولپوسکوپی و بیوپسی انجام دادم جواب اومد سین دو اولین بار بود ک تست پ ...

سلام عزيزم خوب نوع اچ پي ويت مهمه كه چي هست ، و اينكه بهتاش كولپوسكوپي خودشو قبول داره فقط ، من خودم سين ٢ بودم عمل كردم و اينكه يك آزمايش پيشرفته تر به اسم آي اچ سي انجام دادم كه نشون ميداد داره ميره به سمت سين ٣ ، به احتمال زياد سين ٢ جراحي ميشه ، دارو نداره اصلا ، ولي  ميتوني بري مطب بهتاش ببيني اصلا چي ميگه ، قبولت ميكنه كلا يا نه . ولي اصلااااا اصلاااا نگران نباش اين يه مريضيه كوچيكيه كه خيلي زود تموم ميشه . اگر هم جراحي لازم باشه انقدر سبكه كه اصلا باورت نميشه . 

سلام عزيزم خوب نوع اچ پي ويت مهمه كه چي هست ، و اينكه بهتاش كولپوسكوپي خودشو قبول داره فقط ، من خودم ...

یعنی برم دوباره کولپوسکوپی میکنه؟ 

چرا قبول نکنه اخه من از شمال میخوام برم تهران یعنی دست خالی برمیگردم

این ازمایش ک میگید بهتاش نوشت براتون؟ 

برای من ی کولپوسکوپی شد ک فقط نوشته سین دو هستم با زخم شدید نه نوع hpvنوشته نه چیزدیگه 

امکانش هست عمل نخواد؟ اخه گفتن ممکنه به سین یک تبدیل شه

شما دکترت کی بود؟ 

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥
یعنی برم دوباره کولپوسکوپی میکنه؟  چرا قبول نکنه اخه من از شمال میخوام برم تهران یعنی دست خالی ...

من فقط ميدونم كه كولپو كسي رو قبول نداره حالا شما شمالي نميدونم واقعا ؟ همه اينارو زنگ بزن به منشيش بگو . ببين اگر قبول ميكنه ازش نوبت بگير من دكتر اولم شيوا وحيدي بود كه آي اچ سي واسم انجام داد . براي باردوم پيش بهتاش رفتم منو قبول نميكرد چون توي بيمارستان بهمن آشنا داشتم اون باعث شد كه بهتاش منو قبول كرد ، و پارسال ارديبهشت جراحي كردم. براي عمل بايد با دكتر صحبت كني ولي من تا جايي كه ميدونم سين ٢ هم ديدم عمل ميكنن ،  احتمال اينكه پسرفت كنه هست ولي خوب احتمال پيشرفتش هم هست مخصوصا اگر اچ پي وي ١٦ داشته باشين ،احتمال پيشرفتش خيليي بيشتره ، مثل من . براي همين ميگم به نظر من بايد آزمايش اچ پي وي بدين كه نوعش معلوم شه . باز تهران بيا برو دكتر ميتوني پيش شيوا وحيدي هم بري خيلييي دكتر خوبيه . 

من فقط ميدونم كه كولپو كسي رو قبول نداره حالا شما شمالي نميدونم واقعا ؟ همه اينارو زنگ بزن به منشيش ...

مرسی از راهنماییت