2777
2789
عنوان

Hpv 16 cin2

| مشاهده متن کامل بحث + 34962 بازدید | 182 پست
خدا از دهنت بشنوه پگاه جان منم با كلي اميد كه سين ٢ پسرفت كنه خودم با رضايت خودم به دكترم گفتم بهم و ...

یه چیزی میگم حتما انجام بده، هر روز صبح ناشتا یه حبه سیر خرد کن مثل قرص با آب بخور قورت بده، هر رووووز ناشتاا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیزی میگم حتما انجام بده، هر روز صبح ناشتا یه حبه سیر خرد کن مثل قرص با آب بخور قورت بده، هر رووو ...

عزیزم منم این کارو زیاد انجام دادم خدا کنه اثر داشته باشه 

شما از قهوه گانودرما استفاده نکردی

چه خوب من سه ساله پیش ۴۰۰ دادم البته ازاد تازه فهمیده بودم این کوفتی رو گرفتم دنیام به اخر رسیده بود ...

خدارو شكر پر خطر نيست من كه ديگه ديوونه شدم مخصوصا يكساله ازدواج كردم بچه هم ندارم ٢٨ سالمه يهو اينجوري شد واقعا بهم ريختم 

خدارو شكر پر خطر نيست من كه ديگه ديوونه شدم مخصوصا يكساله ازدواج كردم بچه هم ندارم ٢٨ سالمه يهو اينج ...

منم دو سالو نیمه عروسی کردم تازه ۴ ماهه باردارم ☺ ولی خب همیشه استرس دارم بابت زایمان 😳 ایشالله توام زودتر بچه بیار بعد برو دنبال لایه برداری 

منم دو سالو نیمه عروسی کردم تازه ۴ ماهه باردارم ☺ ولی خب همیشه استرس دارم بابت زایمان 😳 ایشالله توا ...

مبارك باشه به سلامتي ايشالا هميشه سلامت باشيد من الان تمام ترسم اينه كه خوب نشم به سين٣ برسه

مبارك باشه به سلامتي ايشالا هميشه سلامت باشيد من الان تمام ترسم اينه كه خوب نشم به سين٣ برسه

نه چیزی نمیشه اگه استرس نداشته باشی نگران نباش استرس خودش بدتره اصلا بهش فکر نکن مثل الانه من ریلکس باش چون ادمو اذیت نمیکنه همین که سالی یه بار بری چکاب کافیه البته من سالی دوبار پاپ اسمیر میدم