2777
2789

قطعا کار😐

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول ازدواج بعد کار...دیدم تو اطرافیانم ک خانوم استاد دانشگاه شده ولی ازدواج نکردنش ی نوع خلا هست تو زندگیش..و دیدم ادماییی ک ازدواج کردن ومیرن سرکار‌چقدر حالشون خوبه

چندتا نکته مهم:امضامو بخون حتما😁😁                         ⁦✔️⁩کاربر ۹۷هستم ولی صد بارترکیدم😭😭😭دیگ قول میدم نترکم چون دیگ شماره ندارم...                                            ⁦✔️⁩اگه دیگه بعددوبار‌ریپ زدن جوابتو ندادم،بدون ک جواب دارم ولی حوصله بحث با تو رو ندارم🙄🤐و ریپاتو بدون خوندن حذف میکنم😅چون اگه قرار بود قانع شی با همون دو بار. ریپ قانع میشدی...پس کلا شمشیرو از رو بستی و کاریش نمیشه کرد.                                                                        ⁦✔️⁩اینجا دنیایی عجیبیه خانواده شوهر هیولا هستن و حال به هم زن🤢🤢🤢هرررررچقددددرم ک فرشته باشن ،و مادرشوهر یه دیوه هررررچقدرررررررم ک خوب باشه           خانواده خود طرف عین🌙هستن حالا هرررررچقددددددرم بد صفت باشن و بدحنس ولی چون مادره کلااااا حق داره حتی اگه تو رو بکشه...   (پس سعی نکن ثابت کنی به این افراد چون درک نمیکنند و قبول نمیکندد عکس این قضیه رو)

برای من به امروز کار برام اولویته تا ازدواج چون هم استقلال مالی داشته باشم و هم به خانوادم کمکی کنم

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

اول ازدواج بعد کار...دیدم تو اطرافیانم ک خانوم استاد دانشگاه شده ولی ازدواج نکردنش ی نوع خلا هست تو ...

بله 

موضوع این هست که 

کلا این یه سوال اشتباهه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

ازدواج بااونی ک میخامو ترجیح میدم ب کار

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
اول ازدواج بعد کار...دیدم تو اطرافیانم ک خانوم استاد دانشگاه شده ولی ازدواج نکردنش ی نوع خلا هست تو ...

احیانا کسایی که ازدواج کردن و خیانت میبینن کتک میخورنن ولی به دلیل عدم استقلال مالی نمیتونن جدا بشن خلا تو زندگیشون نیس؟؟

خانمای عزیز بیاین از خودمون شروع کنیم و ازدواج رو برای خودمون اینقدر بزرگ نکنیم خوشبختی خودمون رو تو ازدواج نبینیم

خوشبختی ما جایگاه عالی اجتماعی ماست استقلال مالی ماست بعد از اینها ازدواج 

آرزویت کنم،برآورده شدن بلدی..