2821
2789
عنوان

فیلم 365 روز

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 37 پست
😐نه ، چطور؟ 😂

شبیه اصفهانیا حرف زدی 

تو دنیای من یکی بزنی 6 تا میخوری 6 تا بزنی 20 تا میخوری..خلاصه ب دریا وصله/همونیم که  هیچوقت تسلیم نشد..همینکه پدرومادرم میخندن خوشبختم/Sen büyük dünyada küçük bir kalpsin/خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)/اللهم همان که میدانی♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌/ما چون ز دری پای کشیدیم.کشیدیم/کم و کسری مرا دید ولی پیشم ماند.او رفیقی است که پای ضررم میماندY💛/از اولش خدا بوده.از اینجا به بعدشم خدا هست:)/قوی باش.خدا عاشق بچه پرروهاس😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا مثلا ۳۶۵ روز خیلی قشنگه؟ شر و ور محض ی پسر خوش قیافه مخ ی دختربیریختو میزنه صب تاشب رو سروکله ی ...

تازه باز صد رحمت به فیفتی شیدز 😅😅حداقل یکم‌موضوعش تازه بود اخرش هم سر هم بندی شد 

تازه باز صد رحمت به فیفتی شیدز 😅😅حداقل یکم‌موضوعش تازه بود اخرش هم سر هم بندی شد 

اونم شر و ور بود

من کتابشو یذره خوندم ادم حالش ب هم میخورد فقط ب درد ی کارمیخورن

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
اونم شر و ور بود من کتابشو یذره خوندم ادم حالش ب هم میخورد فقط ب درد ی کارمیخورن

😂😂😂 من این فیلم رو زورکی ۲ بار توی سینما دیدم البته قسمت اولش رو ولی درکل اقای گری انگار از ماسیمو بهتر بود 😅😅

شما به سینمای اروتیک علاقه داری

برو سرچ کن گوگل هرچی بخوای برات میاره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.