2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق اینم ی روز داستان زندگیمو بنویسم

ایشالا...ولی با این گوشیا کسی کتاب نمی خونه

منم رفتم تو کار داستان کودک مگه کودکان کتاب بخونن

بازم خوبی رو انتخاب کن
ایشالا...ولی با این گوشیا کسی کتاب نمی خونه منم رفتم تو کار داستان کودک مگه کودکان کتاب بخونن

اره الان دیگه حتی کتابم بخونن با پی دی افه ولی خب عاشق اینم ی روز داستان خودمو بنویسم خیلی تا اینجا ستم بهم‌شده امیدوارم آینده ام خوب بشه بتونم داستان‌جنجالی از توش در بیارم

اره الان دیگه حتی کتابم بخونن با پی دی افه ولی خب عاشق اینم ی روز داستان خودمو بنویسم خیلی تا اینجا ...

ان شاءالله که سختی هات بهترین پایان رو داشته باشه و همه چی بر وفق مرادت بشه..من 12 سال هست نویسنده ام؛ خودم کتاب نمی خونم پس انتظار ندارم کسی من رو بخونه...از اونایی که اهل مطالعه ن هم پرسیدم چی می خونید میگن خارجی...آثار کلاسیک

بازم خوبی رو انتخاب کن
ان شاءالله که سختی هات بهترین پایان رو داشته باشه و همه چی بر وفق مرادت بشه..من 12 سال هست نویسنده ا ...

چ خووب از کجا شروع کردی ولی من عاشق کتاب خوندنم عضو کتابخونم هر هفته ۴یا ۵ تا کتاب میخونم 

چ خووب از کجا شروع کردی ولی من عاشق کتاب خوندنم عضو کتابخونم هر هفته ۴یا ۵ تا کتاب میخونم 

اثاری که دوست داری مثل اونها بنویسی رو می خونی و بهت الهام میشه و مث اونا میگی

یک چیزی که مهمه این هست که سعی کنی اثرت جدید باشه حرف جدید بزنه و الا اصلا واسه چی بنویس اگه میخواد مث بقیه باشه

بازم خوبی رو انتخاب کن

اگر علاقه مند هستین که آثارتون چاپ بشه حتما سری به انجمن رمان نویسی رمانیک بزنین.

خیلی راحت کارهاتون رو برای چاپ پیگیری میکنن اون درگیری های راضی کردن ناشر و اینارو هم نداره چون همه کارها برعهده خودشون هست آموزش نویسندگی رایگان هم انجام میدن کلی کاربر هم هست که اگه بخوایت آثارتون رو میخونن و نظر میدن تیم نقد هم داره که میتونه به پیشرفتتون خیلی کمک کنه و همه این کارها رایگان صورت میگیره