2777
2789
عنوان

وزن کودک ۹ ماهه

341 بازدید | 7 پست

مامانا توروخدا کمکم کنید😭😭😭😭دخترم ۹ ماهشه وزنش ۷ و ۵۰۰ 

گفتن خیلی کمه... هرکی هم میبینه منو میگه بهش نمیرسی اعصابم خورده😭😭😭

چیکارش کنم؟؟؟غذا چی بهش بدم

وزن تولدشم ۳ کیلو بوده

نمودار رشدش چطوره؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شیبش کم شده😔😔😔زیر اون خط سبزه ست

اینکه کجای خط باشه مهم نیست

ولی اینکه شیبش کم شده رو جدی بگیر

البته نگران هم نباش

بچه ها گاهی بد غذا میشن و وزنشون کم میشه

سعی کن غذاهای پرکالری تر بهش بدی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

شیبش کم شده😔😔😔زیر اون خط سبزه ست

بچه های من یکسالگی هفت و نیم بودن

ولی شیب اش رو به پایین هست پیگیرش باش.بعضی بچه ها غذاخور ک میشن یهو کم میکنن

ببرش دکتر اگه دکتر گفت نرماله ک هیچی

گور بابای مردم!! وزن بچه ب بدن خودش مربوطه. همیشه میگفتن بچه شیرخشکی پفکی اند. ولی من ی بچه ک شیرمادر خورد با اون بچه ک شیر خشک و مادر باهم خورد وزنش شون یک گرم فرق نداشت تا سه سالگی!

فقط حواس ات ب شیب باشه علتش رو پیدا کنی

بچه های من یکسالگی هفت و نیم بودن ولی شیب اش رو به پایین هست پیگیرش باش.بعضی بچه ها غذاخور ک میشن ی ...

دکتر وقتی دید خیلی نگرانم آزمایش خون و ادرار و مدفوع نوشت گفت اگه دوس داری انجام بده ولی میترسم با این وضعیت کرونا ببرمش مکان شلوغ

دکتر وقتی دید خیلی نگرانم آزمایش خون و ادرار و مدفوع نوشت گفت اگه دوس داری انجام بده ولی میترسم با ا ...

اگه تهران هستی بعضی ازمایشگاهها میان خونه تست میگیرن.برای خون زنگ بزن بیان برای اونام ک خودت ببر دیگه