2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی تاثیر نداره من فقط بعد حمام اتو میکشم

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر💗💗💗💗💗💗💗💗💗اسمان مهو نگاهت گل من 💓💓💓💓  مانده تم چشم به راحت گل من    💓💓💓 💓    هرکجا هستیو باشی گل من💓💓💓   گویم که خدا پشت وپناهت گل من💗💗💗

گذاشتن حنا میتونه خوب باشه و اینکه وقتی از حموم میخوای خارج بشی ،بدون اینکه به ریشه ها بخوره،با آب سرد بشوری 

من نتیجه گرفتم😍 امیدوارم برات مفید باشه 😘

برای رسیدنم به شهاب و برگشتنش دعا کنین

اگه رنگ شده هس شامپو انار مخصوص موهای رنگ شده سینره یا شامپو لطیفه طلایی

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
نرم کننده لطیفه خوبه کلیر زنانه عالیه 

باعث میشه موها از وز بودن خارج شن؟

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر💗💗💗💗💗💗💗💗💗اسمان مهو نگاهت گل من 💓💓💓💓  مانده تم چشم به راحت گل من    💓💓💓 💓    هرکجا هستیو باشی گل من💓💓💓   گویم که خدا پشت وپناهت گل من💗💗💗

والا میترسیم بریم یه چی بخیر وقتی قیمت میپرسی پاهامون به کف زمین میچسبه

نه رنگ شده نیست موهام

پک کامل نئودرم بخر هم ب صرفه هم عالیه 

شامپو آرگان، نرم کننده، ماسک مو، سرم‌ موی آرگا اینارو‌داره

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️