2777
2789
شوخی کردم.. اهنگ تهران توکیو از ساسی رودانلودکن

خدای  من امضات  چ باحال

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساسی که چیز خاصی نخونده خانم وزیری تتل خیلی خیلی بده یعنی هر کی فامیلیش وزیری بوده ی مدت سوژه شده بیچاره

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
بدترین اسمی که بدم میاد همینه  از قبلا هم بدم میومد

عه  اسم من سمیع  عیبی نیس🙄

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

چند روز دیگه این اهنگ فراموش میشه مهم نیست هیچ کدوم از اسما بنظر من زشت نیستن هرکدوممون با شنیدن یه اسمی یاده یکی میفتیم😁اگه از اون طرف خاطره خوب داشته باشیم برامون میشه قشنگ ترین اسم و اگه نه هم که برعکس!من یادمه یکی از دوستای دوران دبیرستانم اسمش سمیه بود خیلیم لاغر و شوخ بود الان یاده اون افتادم😍😂اسم شما هم با شخصیت خودتون معنی پیدا میکنه😍

❤️

متولد چه سالی هستی گلم؟؟ چقد امضات شبیه زندگی منه

۷۶    😣😣😣

نه بابا؟؟😂

چند روزه میخوام یه چیزی بگم پیداتون نمیکنم😂من از امضای شما ایده گرفتم امضامو رنگی کردم خیلی حس خوبی بهم داد اولش نمیدونستم چجوری اینجوری کنم ولی یاد گرفتم😍امضای شما کلا دوست داشتنی هست و با این رنگا زیباترم شده😍مرسی بابت این اینده زیبا و جذاب و خب گفتم درجریان باشین من از شما با اجازه تقلید کردم🙁😂❤

❤️