2777
2789
عنوان

عطرمو زد شکوند

402 بازدید | 29 پست

اه اینا که نمیتونن بچه تربیت کنن چرا به دنیا میارن چند روز پیش یه شیشه عطر هدیه گرفتم (ویولت عطر مورد علاقم)خیلی دوسش داشتم حالا یه فامیلی داریم بچه هفت ساله پیش فعالللل ها به شدت بی تربیت اومدن خونمون از بعد ظهر بعد اتاق من طبقه بالاس یادم نبود در قفل کنم تا پایین سرگرم بودم رفته عطرو از سر میز برداشته زده شکسته شیشش پودر شده😭بعد مامانش به جا اینکه معذرت خواهی کنه با خونسردی تمام به بچش میگه عیب نداره پسرم قربون شیطونیات برم من🙄😐😐

از چه می ترسی دگر بعد از سیاهی رنگ نیست....گرچه تنهایی ولی بی تکیه گاهی ننگ نیست...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من جای تو بودم میزدم از صحنه هستی محوش میکردم

خودشو ننشو باهم😑

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
برو لباسات بکش اونجای که عطر ریخته 

راهکار حوبی بود دوست عزیز😅😅

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

منم متنفرم از ادمای بیخیال که میزارن بچشون تر بزنه به زندگی مردم متاسفانه کمم نیستن اینجور ادمای خونسرد 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
اه متنفرم از این آدما نمیتونی بچتو جمع کنی و عاشق شیطونیشی بزار تو خونه خودت شیطونی کنه

تو خونه خودشون همچین کاری میکرد دهنشو سرویس میکردن

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
منم متنفرم از ادمای بیخیال که میزارن بچشون تر بزنه به زندگی مردم متاسفانه کمم نیستن اینجور ادمای خون ...

گاون گاو

از چه می ترسی دگر بعد از سیاهی رنگ نیست....گرچه تنهایی ولی بی تکیه گاهی ننگ نیست...

این که مادرش شرمنده نیست بیشتر آدمو میسوزونه من خودم بشخصه اگه بچم اینکارو بکنه میرم عطر میگیرم برای اون شخص

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️

ان شالله یکی بهترشو بخرید، فدا سرتون ، اینکه درست تربیت نشده یطرف اینکه حتی یه عذر خواهی ساده نکردن هم یطرف، بهر حال شما نمیخاد خودتون ناراحت کنید و با این چیزا آرامشت که از هزاران عطر با ارزش تره رو به هم بریزی. 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱