2777
2789
عنوان

درس خوندن با بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 5896 بازدید | 65 پست
من خودمو میبینم ک ایام امتحانات جنگ اعصاب دارم  این امتحانای مجازی هم ک گاهی کلا ۱۰ دقیقه اس و ...

واقعا خییییلی سخته  ، من که تعجب میکردم همکلاسیمو میدیدم این قدر توانمند بود😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با بچه 6 ماهه ارشد رو شروع کردم وقتی فارغ التحصیل شدم 3 سالش بود  تازه بعدشم شاغل شدم الانم ...

چطوری به کاراتون میرسیدید ؟ و اینکه قبل ارشد هم شاغل بودید ؟

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚
ببخشید شما دکترای چه رشته ای شرکت کردید ؟

من سطح سه کلام میخونم.میشه ارشد حوزه.برای سطح چهار یا همون دکترا رشته کلام و فلسفه شرکت کردم.ان شاالله از شهریور سال آینده شروع میشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من سطح سه کلام میخونم.میشه ارشد حوزه.برای سطح چهار یا همون دکترا رشته کلام و فلسفه شرکت کردم.ان شاال ...

موفق باشید . شما ببخشید روزی چقدر برای بازی با بچه ها وقت میذارید ؟

چطوری به کاراتون میرسیدید ؟ و اینکه قبل ارشد هم شاغل بودید ؟

نه در دوران تحصیل شاغل نبودم شهر غریب تک و تنها بودم دور از خانواده فقط دو هفته امتحانات مامانم میومد پیشم در حد کوری میخوندم پاس میکردم 

بقیه ی ترم میرفتم دانشگاه بچه هم پرستار داشت توی مهد دانشگاه 

نه در دوران تحصیل شاغل نبودم شهر غریب تک و تنها بودم دور از خانواده فقط دو هفته امتحانات مامانم میوم ...

وقتی شوهرم خونه نبود بچه سیر و خشک بود میخوابید مینشستم پای درسا و تکالیف استادا 

حتی امتحانامون هم زبان اصلی بودن یادش میفتم تعجبم میگیره از اینهمه اراده ولی خواستن توانستن است. 

نه در دوران تحصیل شاغل نبودم شهر غریب تک و تنها بودم دور از خانواده فقط دو هفته امتحانات مامانم میوم ...

کی درس میخوندید ؟ تو روز و بیداری یا خواب بچه ؟

وقتی شوهرم خونه نبود بچه سیر و خشک بود میخوابید مینشستم پای درسا و تکالیف استادا  حتی امتحانام ...

آفرین به شما . ولی من تا دخترم صبح تا شب ساعت ۹ بیداره . بعدشم تمام روز به بچه و کارای خونه میرسم . نمیدونم واقعا کی بخونم ؟

آخه من میخوام دولتی قبول شم که خیلی سخته اونم رشته هنر 

خب خوندن رو شروع کنید ، عمیق بخونید ، با کیفیت بخونید ، زمان مطالعه اهمیتی نداره ، مفهومی بخونید

البته باید مواظب باشید که به خودتون فشار نیارید 

خیلی هم خوبه که نی نی یک مامان اهل مطالعه ، درس خون و پر تلاش داشته باشه😍

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ممنون از شما 🙏🌹 راسش من عاشق درس و مطالعه هستم . رشته پژوهش هنر و مباحث هنری . دوست دارم دکترای ا ...

تحصیل در هر حالتی یک فضیلته...به نظر من برید دنبال علاقتون.به این حرف که نمیشه و نمیتونی هم توجه نکنید.

درس خوندن برای من بزرگترین تفریحه، اوج لذت برای من اونجاییه که یک مطلب جدید از بین کتاب ها پیدا میکنم یا سر کلاس با استاد بحث دارم.در قدم دوم هدفم هیئت علمیه

اگر بگم چطوری درس خوندم و نیخونم تعجب میکنید.من رتبه ۵۷ کنکور سراسری بودم.دوره لیسانس حوزه و دانشگاه رو با هم خوندم با وجود یک بچه.دختر اولم هفت روزش بود که امتحانات ترم اول شروع شد و با بچه میرفتم سر امتحان.با بچه دوماهه میرفتم کلاس، میرفتم مکالمه عربی.

دختر دومم رو باردار بودم که ارشد شرکت کردم.در طول چهارده روز پایان نامه سطح دو رو نوشتم چون ارشد قبول شده بودم و باید مدرک لیسانسم صادر میشد.

و ارشد هم با دو تا بچه رفتم کلاس.گاهی مهد جور نمیشد، بچه ها رو میبردم سر کلاس، پشت در یک صندلی میذاشتم که هم درس رو بفهمم و هم بچه ها تو سالن بازی کنند.

نگید نمیشه و وقت نمیکنم و نمیتونم.چرا شما میتونید مثل همه خانم های بچه دار دیگه که درس خوندند

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

نمیتونید بچه ها رو مهد بزارید؟ 

الان که کرونا هست اگه الان قبول شدید که تو خونه آنلاین درس میخونید و کنار بچه ها هستید 

اگر هم کرونا تموم شده بود بچه ها رو مهد بزارید

خب خوندن رو شروع کنید ، عمیق بخونید ، با کیفیت بخونید ، زمان مطالعه اهمیتی نداره ، مفهومی بخونید ال ...

ممنونم . یعنی به نظرتون از الان شروع کنم آرام آرام و سال دیگه شرکت کنم ؟ چون الان که دیگه مهلت ثبت نام تموم شده و منم نمیرسم تمام منابع را بخونم

2790
2778
2791
2779
2792