2777
2789
عنوان

مشکل گوارشی

729 بازدید | 18 پست

دوستان من دراز می کشم بخصوص به پشت

دلم یجوری میشه ینی هری میرزه خیلی حالت بدیه 

دهنم تلخه ویکم هم سوزش سردل دارم 

سردرد وسرگیچه دارم 

افت فشار هم دارم 

اختلال خواب هم دارم 

کلا کسلم 

بنظرتون می تونه معدم مشکل داشته باشه ؟

یا از اعصابه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم، ممکنه یه آزمایش خون میکروب معده ازتون بگیرن و یا با توجه به علائمتون

آندوسکوپی راه آخرِ قطعا 

ولی خب ما خانم ها معمولا دوره pms این علائم که گفتین رو داریم، دوره قبل از پریود رو میگم و هرکس به نحوی تجربه اش میکنه. حتما در موردش بخونین

ممنون عزیزم ولی واسه من خیلی شدیده علایمم

من در حدی بودم که حس تنگی نفس داشتم، ازم آزمایش دی دایمر که برای وجود لخته خون در سیاهرگ بود گرفتن😄 تهش فهمیدم معده ام میکروب دارو. دارو مصرف کردم خوب شد. استرس نگیر خود استرس سمِ.. 

پونه کوهی دم کن بخور چند روز بهتر نشدی برو دکتر اون ضرری نداره

من در حدی بودم که حس تنگی نفس داشتم، ازم آزمایش دی دایمر که برای وجود لخته خون در سیاهرگ بود گرفتن😄 ...

برای میکروب معده چی خوبه..اخه دکتر گفته اونایی زود به زود احساس ضعف دارن وگشنه مبشن میکروب معده دارن   

برای شفای دخترم ی صلوات میفرستی ممنونم  
برای میکروب معده چی خوبه..اخه دکتر گفته اونایی زود به زود احساس ضعف دارن وگشنه مبشن میکروب معده دارن ...

عزیزم اگر آزمایش بدی معلوم میشه دکتر آنتی بیوتیک میده ولی گیاهی پونه کوهی عالیِ + قطره گاستریرا که معجزه میکنه برای تمام مشکلات گوارشی میتونی بخونی در موردش