2777
2789
عنوان

اشتباه کردم؟

112 بازدید | 11 پست

من و مادرشوهرم ۸ماهه قطع رابطه ایم 

یک ماه بعد از دعوامون پسر خواهرش مرد و من به اصرار مامانم رفتم و بهش تسلیت گفتم و گذشت 

تو این مدت نداشت حتی پدرشوهرم سراغمون رو بگیره و...

خلاصه پدربزرگم از بین رفت و روز خاکسپاری اومد از جلوی منو مامانم رد شد و به عمم که بغل من و مامانم بود تسلیت گفت و محل نداد.سر خاکم بابأم و عموهام ایستاده بودن به همشون تسلیت گفت به بابأم محل نداده بود.

اومدم خونه شکایت کردم به شوهرم بهم گفت چرا به مامانم توهین میکنی😐

منم گفتم این توهین نیست اینجوری توهینه:

خلاصه خودمو میزدم و هرچی بلال سرم آورده بود گفتم و فحش دادم و نفرین کردم هرچی تو دلم انباشته شده بود آوردم بالا روش....

اینقدر حالم بد بود که اصلا دست و پاشو گم کرده بود.

الان دو روزه تو قیافه است

محل نمیده مثلا یعنی منو نمیبینه منم دیروز دورش بودم دیدم اینجوریه منم مقابله به مثل کردم 

خیلی بهم برخورد رفتارش با پدر مادرم.

به شوهرم گفتم اینکه می‌خواست اینجور کنه به احترام کی اومد سر مزار؟غلط کرد اومد و ....

حالا نمیدونم اشتباه کردم یا نه ولی انگار دلم اندازه یه پر سبک شده

دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم همچین رفتاری رو دیدم از مادر شوهرم برعکسش بود خانواده من رفته بودن خاکسپاری مادرش ازون روز این زن به طرز وحشتناکی از چشمم افتاده 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

منم وقتی این رفتارو دیدم موقع خداحافظی از خواهراش خداحافظی کردم به این محل نذاشتم 😏

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

اینک سبک شدی خیلی خوبه اما بنظرتون درسته شوهرتونو بابت اشتباه مادرش توبیخ کنی؟؟؟ 

بنظر من نهایتا زنگ میزدی ب مادر شوهرت و ب خودش میگفتی

اخه خواهی نخواهی مادر شوهرت مادرشه و مهر مادر و فرزندی کمتر اجازه قضاوت درست رو میده

پس توقع نداشته باش قبول کنه مادرش اشتباه کرده

ضمنا بفرض ک قبول کنه بنظرت میره ب مادرش میگه؟ 

حالا بازم بگه نتیجه میده؟؟؟ 

پس بهتره حساب شوهرتو از، خانوادش جدا کنی

شوهرم گفت تو دنبالش بهونه ای بری 

گفتم دنبال بهونه بودم همون شب عروسی مون دیدم چثدر بی فرهنگید رفته بودم قصدم زندگی بود 

مامانش تو روضه ای که گرفته بود و من اتفاقی رفتم منو دید ملی هم بد و بیراه به روضه اشون گفتم که کاش نیومده بودم و خودمو بدبخت کردم،،😭

فکر کنم بعضی حرفا رو اون وسط قاطی نباید میکردم ولی به حال خودم نبودم

اینک سبک شدی خیلی خوبه اما بنظرتون درسته شوهرتونو بابت اشتباه مادرش توبیخ کنی؟؟؟  بنظر من نهای ...

اخه خودش میدونه 

به من میگه مامانم مشکل روانی داره کاریش نمیتونم بکنم 

گفتم مشکل داره میبردید دکتر که بییه رو دیوونه نکنه 

به خدا بعد از دعوا دو ساعت ازشدت فشار عصبی فلج بودم

دستمو باید میگرفت تا راه برم

ولش کن دیگه خودتو داغون نکن همین که گفتی کافیه اونم میخاد همین کارو کنه حرصتو دربیاره البته اینا قطعا چیزی از شعور نفهمیدن

اخه خودش میدونه  به من میگه مامانم مشکل روانی داره کاریش نمیتونم بکنم  گفتم مشکل داره می ...

خب عزیزم اگ این حرفم زده ک دیگه هیچی

بنظر من بگو هرچند از دست مادرت عصبانیم اما خداروشکر خودت هوامو داری و همیشه به خودم و خانوادم احترام میذاری

بیخیال مادرش شو