2789
عنوان

دلهره دارم!😔😔

134 بازدید | 12 پست

تاپیک اولم تعطیل شد.

تاپیک دوم مورد استقبال بود.

الان تاپیک سوم

ای بابا راهنمایی کنید دیگه دوستان!خسته شدم نمیخوام دیگه تاپیک بزنم.

لطفااااااااااااااااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

لان بچه ها تاپیک زده بودن...

وای دلم ریخت!راستش طبق کتابایی که خوندم هیچ وقت نباید از پسری در مورد دختر قبل خودم بپرسم چون بی احترامی به خودم محسوب میشه و پرویی پسره:😐

دوستان اگر پسر و دختری که هر دو پزشکی تهران میخونند....در فاصله سنی ۱۸ تا ۲۵ باهم در ارتباط باشن حتما رابطه ج ن س ی باهم داشتن؟

من نمیدونم ارتباط اینا دقیقا کی شروع شده یا تموم شده!فقط میدونم دانشگاه عم دیدن و همین تابستون هم با هم بودن.

من از ۲ دوست این پسر تابستون پرسیدم با کسی هست یا نه،چون میخوام بهش بگم دوستش دارم...

۱.یکی(از بچه های دانشگاه شریف) گفت امیدی نیست ،بعد هر چی گفتم یعنی با کسی هست یا نه جواب نداد بلاک کرد.

بعد من به مامان پسره پیام دادم،اونم بلاک کرد گفت در این زمینه نمیتونه کمک کنه...

۲.دوست دوم که هم رشته هستند ولی ۲ سال بالاتره ،گفت فلانی امکان نداره با کسی باشه...و قصد رفتن به خارج داره...ولی تو از حست بهش بگو...

من اصرار کردم بازم بپرس!یکم بعد پیام داد که پسره گفته با کسی در ارتباط هست....نفر دوم بهم پیشنهاد کرد به نفعم هست بهش نگم ....

من تماما به صورت ناشناس پیام فرستادم به همه.

الان ۲ عدد سوال دارم.

۱.کلا این پسره با دختری در ارتباط بوده؟یا کلا منظور نفر اول ک گفت امیدی نیست اینه خارج میرفت!امکان داره پسره بگه الکی نفر دوم بهم بگه با کسی در ارتباط هست!

مامانش چرا سکوت کرد؟

خب گفتم بگو اگر با کسی هست قید پسرت بزنم....چون شنیدم با کسی هست مطمئن نیستم.اونم اول سین کردبعد نیم ساعت اومد گفت متاسفم نمیتونم در ای مورد کمک کنم،موفق باشید

۲.اگر این پسره واقعا دوست بوده ب نظرتون در چه حد بودن

من اون موقع که ناشناس پیام میدادم با پسره اصلا در ارتباط نبودم!من این پیام ها رو تابستون داده بودم.

الانم نمیشه از پسره بپرسم چون متوجه میشه من همون ناشناس هستم.

ارتباط من و این پسره الان چیز خاصی نیست،منم فقط میترسم دختر بوده یا نه!اگر برگرده؟

راستی من حاضرم پسره خودش با من باشه،حتی دلش ی جای دیگه باشه....خلاصه میخوامش

الان منظور مامانش چی بود!البته چرا بعد نیم ساعت که پیامم خوند اومد بلاک کرد!بلافاصله نکرد.

نمیدونم پسر اول هم بعد که  گفت امیدی نیست ،پرسیدم چرا با کسی هست یا قصد نداره...سین کرد!گفت من اصلا نمیشناسم😐
!😐بلاک کرد واینکه این پسره وقتی گفت متاسفانه امیدی نسیت یه لبخند هم فرستاده بود.🤦🤦

پسر دوم گفت مطمئن باش با کسی نیست!ولی فرقی به حالت نداره چون میخواد بره خارج
!!ولی تو به خودش بگو!من اصرار کردم بپرسم،در عرض چن دقیقه!گفت پرسیدم بهم گفت با کسی در ارتباط هست...منم عین دیووونه عا گفتم قصد ازدواج دارن؟به نظرت چیکار کنم،

اونم گفت به نفعت کاری نکنی!ولی نگفت قصدش چیه 

نمیدونم واقعا دختری بود یا نه

بنظر من اگه انقدرررررر میخایش بهش بگو و خودت و راحت کن یا میگه نه و بیخیال میشی یا باهم ارتباط برقرار میکنید.

اگه بهش نگی ممکنه تا همیشه تو فکرت بمونه و عذاب وجدان بگیری که چرا نگفتی اگه هم بگی باید هر جوابی که داد رو بپذیری و خودت و سرزنش نکنی

نه گلم،منظور اینه واقعا من وقتی ناشناس این پیام ها رو ب مامان و ۲ تا دوستانش فرستادم. دختری بود ؟یا ...

خب چه فرقی میکنه برات همه ی پسرا ممکنه چندین دوس دختر داشته باشن آخرشم برن با یکی دیگه ازدواج‌کنن.مهم الانه که با کسی باشه یا نه

خب چه فرقی میکنه برات همه ی پسرا ممکنه چندین دوس دختر داشته باشن آخرشم برن با یکی دیگه ازدواج‌کنن.مه ...

خب مهم هست.

چون نمیتونم بپرسم از خود پسره

هم خودم کوچیک کردم از طرفی معلوم میشه که من همون ناشناس هستم.

اگر دختری نباشه خیالم راحت تر هست اگر باشه خُب بالاخره منم آدم هستم نگرانم برگرده منو بزنه کنار...اصلا نمیدونم الان هست یا نه