2777
2789
عنوان

عیدی عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 59 پست

واااا چ بدم اوند لباسارو پس بده باباااا ببرش خونه مادرشوهرت بگو برا خواهرشوم اورذم استفاده کنه دیگ خودش میفهمه فقط بگم پس بده استفاده نکن 

نزاری خرج عروسیتم بابات بده ها فرداپسفرداپرومیشن هر جاکم بیارن میگن بابات بده

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

سعی کن به فکر زندگی و پیشرفت خودت باشی اینقدر پیشرفت کن که بتونی برای خودت لباسهای آنچنانی بخری اونوقت دیگه از هیچکس انتظاری نداری.پدر شوهر که هیچی من دو ماه بیکار بودم دلم نمیومد از شوهرم برای خرید لباس پول بگیرم میگفتم وظیفه اون نیست پول لباس منو بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بقیه مگه مهمن؟!  خودتو شوهرت فقط مهمید یه نفس عمیق بکش  و دیگه از هیچکس توقع نداشته باش& ...

تو رو خدا یکم باهام حرف بزن

دارم به حدی میرسم که شوهرمو میرنجونم و دیوونه میکنم انقدر بهونه میارم و غر میزنم بهش

واااا چ بدم اوند لباسارو پس بده باباااا ببرش خونه مادرشوهرت بگو برا خواهرشوم اورذم استفاده کنه دیگ خ ...

هودی رو بردم عوض کردم شلوار و روسری رو دادم مامانم استفاده کنه 

آخه بخدا من دردم لباس نیست دردم بی احترامیه

سعی کن به فکر زندگی و پیشرفت خودت باشی اینقدر پیشرفت کن که بتونی برای خودت لباسهای آنچنانی بخری اونو ...

هستم و میکنم 

ولی آدم دلش میشکنه 

همون اولم گفتم دردم لباس نیستتتتت لطفا درک کن 

درد من بی احترامیه

تو رو خدا یکم باهام حرف بزن دارم به حدی میرسم که شوهرمو میرنجونم و دیوونه میکنم انقدر بهونه میارم و ...

ببین می خوام یه چیزی بگم بهت! 

من یکیو میشناسم که هیچی کم نداشت نه خودش نه همسرش 

هردو پولدار و همه چی تموم 

وقتی ازدواج کردن خانواده ی شوهرش برای اون دختره هروز حتی بدون مناسبت کادوهای مختلف و جور واجور میبردن یعنی هیچی براش کم نذاشته بودن هیچی! 

اما من به چشم میدیدم که اون خانوم هروز خدا به دلایل مختلف یه بحثی با همسرش راه مینداخت 

می خوام بگم دختره ذاتا اخلاق نداشت و هروز یه ایرادی از خانواده ی اون اقا می گرفت 

در آخر مرده تحملش نکرد و طلاقش داد! 

چون از نظر دختره همیشه یه چیزی کم بود 

اینارو گفتم که بگم خوشبختی تو زندگی مشترک فقط فقط اینکه زنو مرد به جلوی خودشون نگاه کنن و باهم زندگی کنن نه اینکه با مادر شوهر خانواده ی شوهر یا خانواده ی دختر همیشه یه بحثی تویه زندگی مشترکشون باشه 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

ببین عزیزم مرد زن میگیره که آرامش داشته باشه نه جنگ اعصاب 

اونا بی‌شعورن خب شما باید بزرگوار باشی و فهمیده و اهمیت ندی 

این خاله زنک بازیو بچه بازیا چیه اخه عزیزم!؟

خواهش میکنم ازت تو قرن 21 این رسومات مسخررو بزار کنار و برای خودت ارزش قائل شو

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
هودی رو بردم عوض کردم شلوار و روسری رو دادم مامانم استفاده کنه  آخه بخدا من دردم لباس نیست درد ...

کاش پس میدادی

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
واا پس دردش چیه ک برای تو نگرفت؟🤨🤨🤨🤨🤨

نمیدونم والا 

همین که دلیل رفتارشو نمیدونم آزارم میده!

فقط یه جایی تو صحبتش گفت اگه عیدی رو پس بیاری جاریت ناراحت میشه!

متعجبم که ربط این قضیه به جاریم چی میتونه باشه واقعا به اون چه؟؟؟؟؟؟؟